Újabb nap, újabb PlayStation-reklám

Újabb tévéreklámmal rukkolt elő a Sony, ezúttal a PlayStation 4 Prónak (és persze a Death Strandingnek) szenteltek egy kisfilmet a japánok. Kicsit hosszú lett, de megéri kivárni a csattanót!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#21
#20: A Leftovers című sorozatban is benne van (azóta a kedvenc zeneszerzőm Max Richter), az pedig HBO.
#20
#18: Azt nem tudtam.Csak furcsa volt,hogy ez a zene a Viharszigetben is benne volt és mindkettő Paramount-os film.
#19
Törölt felhasználó
Azért elgondolkodtató, ha a PS-ből ezt ki lehet hozni , mit lehet egy PC-ből?Lehet érdemes lenne újra felrázni picit a hardware piacot 1-2 brutális játékkal.
#18
#17: Csak a zenét kell licenszelni, nem kellenek a film jogai is. Egyébként nem is az Érkezéshez lett írva ez a zene, Max Richter The Blue Notebooks albumában jelent meg.
#17
Nem lesz ebből jogi gondjuk?Ez az Érkezés című film zenéje volt,de a Youtube videó alá nem igazán írták be a zeneszerző nevét,a film jogai pedig nem náluk vannak.Úgy tudom,hogy pont az SME az aki 4 másodpercekért is jelent egy videót a Youtube-nak.
#16
Nekem a sima alap gép van. Sosem volt vele gondom. Bár kinek mi.
#15
#11: Hát ezen szakadok bmeg!
#14
#10: Adom! :D
#13
#12: A negyedik pálesz után pedig felhívják Zámbó Árpit, hogy hozzon némi betonszofit, mert a tőtött elfogyott:D Huhh, ez szürreálisabb vlog lenne, mint maga a Strandoló Halál:D
#12
#10: Bebaszós blog Molnár Krisztiánnal feat. Kojima, végén közös medencébe ugrás.
#11
#9: Jo hogy azt bem írod, h aki nem sir az buzi...
#10
#6: Azèrt könnyeznek, mert mèg nem jöttek rà, h a szesz jobban oldja a feszültsèget. Remèlem kojima tökösebb lesz ès egy jo kis bebaszós videobloggal fogja ünnepelni a ds sikerèt
#9
#7: Dehogynem! Ne szégyelld! Csak az a férfi nem meri kimutatni az érzelmeit aki érzelmileg kasztrált. Csonka a férfiaságában. Egy igazi férfi meg meri mutatni a könnyeit. SÍRJ! :D
#8
#5: Én is erre gondoltam, szívesen végigkísértem volna pl. Sanjar visszatérését a Board-hoz, Chartrand és Phineas közös munkáját, rejtett ufo sztorit (sztem nem véletlenül vezették fel).
Aztán mikor beindult volna egy pukkal vége lett.

Azt se bánnám ha a kihagyott részeket egy nagyobb DLC-vel pótolnák, mert rengeteg potenciál van benne.
#7
Na ez a síràs..tàn cory barlog ihlette...ultragagyi... remèlem a days gone t nem fogom vègigszipàkolni...
#6
Azt tudtátok hogy a Death Strandingben allergia miatt könnyeznek annyit a karakterek? :D
#5
#2 Nem volt rövid, viszont igencsak látszik: eredetileg hosszabbra tervezték. Ezért érződik annyira úgy, hogy rövid, hogy elfogyott a pénz. A chairman-es videóig, amikor kiderül mi a fő konfliktus kb. 30h tartalom van, majd 2 óra múlva vége. A lezárás igen hirtelen jön, nincs előkészítve.

Remélhetőleg most, hogy a Microsoft megvette a céget, majd adnak elég forrást ahhoz, hogy egy kiadósabb folytatás készüljön. Az viszont nem cél, hogy több száz egymástól alig eltérő dungeon legyen (pl. Skyrim), szerintem 60-80hnál jobb ha nem húzzák tovább dolgot. A minőség fontosabb mint a mennyiség, viszont a jó minőség része a megfelelő pacing.
#4
#2 Szerintem pont megfelelő volt a hosszúsága, nem szeretem az olyan RPGket amik elhúzódnak a végtelenségig
#3
Kicsit random, kicsit cringe. De miért osztottátok meg ingyen? Ilyenért fizetni kell, pure reklám, semmi tartalom nincs az egész hírben.
#2
Csak szerintem lett qva rövid az Outer Worlds?
Olvastam, hogy elfogyott a pénzük a végére, de ennyire?