Még több Star Wars-sorozat készül a Disney+-ra

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Miközben a filmsorozat szünetre megy a decemberi Skywalker kora után, a Disney+-ra szánt sorozatokból többet tervez a cég a közeljövőben, mint eddig hittük. Erről maga a Disney vezérigazgatója beszélt.

Bob Iger, a Disney vezérigazgatója a befektetőknek tartott pénzügyi helyzetjelentésekor erősítette meg, hogy az eddig bemutatottakon kívül több Disney+-ra szánt Star Wars-sorozat is előkészítés alatt áll. Egyelőre három címet leplezett le a cég: november 12-én, a szolgáltatással egy időben rajtol a The Mandalorian, készül egy Cassian Andor-sorozat, és Obi-Wan Kenobi is megkapja a maga szériáját.

Ahogy az már többször elhangzott, a filmek ezzel párhuzamosan szünetre mennek a decemberi Skywalker korát követően, a következő mozira 2022-ben számíthatunk, és utána is csak minden második évben jön új rész - a köztes éveket az új Avatar-epizódok töltik ki. Érdekesség, hogy a 2022-es filmet eredetileg a Trónok harca alkotói, David Benioff és D.B. Weiss jegyezték volna, ők viszont kifaroltak a projekt mögül.

A Disney+-sorozatokra egyébként a Marvel filmes univerzuma is intenzíven támaszkodik. A képregényes csapat atyaúristene, Kevin Feige épp a napokban fejtette ki, hogy érdemes lesz követnie a rajongóknak őket, ha teljes mértékben képben szeretnének lenni a filmek sztorijával: például a Loki-sorozat és a WandaVision is kapcsolódik majd az új Doctor Strange-mozihoz.

12.
12.
Nando
"#1: Semmi politika, csak "némi" feminizmus...mármint, az utolsó jelenet, mikor az erős, független nő csőre tölti a shotit, jelezvén, hogy ő most aztán szembeszáll minden veszedelemmel...annak azért volt némi propaganda fennhangja szerintem."

Fogalmam sincs milyen szövegértési gondokat vélsz felfedezni, de csak arra utaltam, hogy az elmúlt 30 év egyik legnagyobb kliséében látsz "némi propagandát", akkor nálad vannak bajok, még akkor is, ha nehéz elfogadni.

"mármint, az utolsó jelenet, mikor az erős, független nő csőre tölti a shotit"
Én nem láttam az említett filmet, de ez a jelenetet kb az Aliens óta szinte az összes akciófilm ellőtte férfi, női, és egyéb meghatározhatatlan nemű / fajú lénnyel, akkora klisé, hogy az már bőven ciki kategória.
11.
11.
user101
Az a baj a diznível ( azon kívül, hogy egyáltalán létezik ), hogy pontosan azt csinálják, mint az activision vagy az ea vagy az ubisoft... call of dutyt / battlefieldet / farcryt csináltak a sztárvórszból... Végletekig leegyszerűsítették az egészet és sorozatban nyomják a kretént... Mi ez a f@szság, hogy egyik évben sztárvórsz, másik évben avatár, mintha kötelező lenne? Egyiket sem fogom megnézni moziban, maximum Film+-on ( az utóbbit ott sem ) ilyen alapon!

Szedjenek elő tehetséges, kreatív, innovatív írókat / rendezőket: engedjék, hogy a saját világukat / történetüket meséljék el és ne ezt az szar ipari termelést nyomják. Addig egy fillért sem látnak tőlem... Ennyi! >:E
10.
10.
kryszisz
#8: Nálad is, a szövegértéssel. De nyugi, ez általános jelenség az oldalon, nem tűnsz ki vele;)
9.
9.
Corporate logic:
* csinál ezer sw filmet, erre pont ezért bukás *
* lenyilatkozza, hogy hiba volt és nem lesz ennyi *
* csinál ezer sw sorozatot, biztos siker lesz *
8.
8.
Nando
#2: Az ért nálad vannak bajok. :D:D:D

https://24.hu/szorakozas/2019/11/10/ellen-ripley-sarah-connor-sigourney-weaver-linda-hamilton-noi-karakter/?fbclid=IwAR12F6T9OkIzoarRWSe58_8lSN-7V_HU1WdwDSnSTxQa3IXfVNdkOLH7ZEI
7.
7.
kryszisz
#6: Szövegértelmezés lol...Mint azt leírtam, csupán a legutolsó jelenet némileg teátrális volta nem jött be (lol), maga a karakter rendben volt, a filmben pedig természetesen semmi feminista nem volt. A szó jelentésével pedig tisztában vagyok, lehet jobban, mint te. Ja és: lol
6.
6.
SLi
#2: ez már beteges lol, saját magatoknak ölitek meg a szórakozást/művészetet
nő fegyverrel egy filmben egyenlő feminizmus lol
nyilván az Alien is a feminista propagandát nyomta 40 évvel ezelőtt
nem ártana a szó jelentésével tisztában lenni
5.
5.
strike19
A 2022 dátumot még mindig korainak tartom. Jó lesz ha 2024 be jön a következő Star Wars rész.
Remélem most már van eszük és egy jobban átgondolt univerzumot építenek.
4.
4.
kryszisz
#3: Az tényleg jó lenne, mert akkor egyáltalán nem lenne rossz film:D amúgy nem volt bajom a végével sem, mert végig egy reálisan bemutatott női karakter volt (+ Emily Blunt egy nagyon jó színésznő), csak az a zárósnitt volt egy picit mesterkélt. De várom a folytatást, van bent potenciál:)
3.
3.
#2: Ennyit még elnézek nekik, hiszem a valós életben is megtörténhet.Nem úgy mint pár feminista filmben, ahol a lány férfiakat meghazudtoló dolgokat tesz.Ha a Quiet Place lenne a legrosszabb film, baromi jó dolgunk lenne.
2.
2.
kryszisz
#1: Semmi politika, csak "némi" feminizmus...mármint, az utolsó jelenet, mikor az erős, független nő csőre tölti a shotit, jelezvén, hogy ő most aztán szembeszáll minden veszedelemmel...annak azért volt némi propaganda fennhangja szerintem. Amúgy jó film, horrorok között meg pláne, csak olyan életképtelen volt benne minden szereplő, hogy én már kb. a film harmadánál a monsztráknak szurkoltam, pedig sanszosan nem ez volt a készítők célja:D A Rogue One remélem tényleg viszonyítási alap lesz a sorozatokat illetően, akkor nagy baj már nem lehet:)
1.
1.
Az utóbbi évek egyetlen értékelhető filmje a Quiet Place volt.Semmi politika, semmi szájbarágás.Ha a Rogue One-t veszik alapul talán kialakulhat valami.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...