A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#21
#20: Ezt sasold lol
https://youtu.be/1tuhV15HDgw

Ez pedig boxon az 3lső próbaköröm
https://youtu.be/lY0tz8xlrqE
#20
#19: Még nem... :)

A legjobb meccseim: második 1 kill megölt: playzone és harmadik 2 kill megölt: playzone :) Nem szeretem a végjátékot ( többet vagyok kéken kívül, mint benn és ott már nagyon sebez... :)

A top-10 könnyen megvan ( az nem nehéz, csak sokat kell sunyulni, de az nem élvezetes ) főleg a körrel befutós vadászatot szeretem és főleg Vikendin ( néha Erangel, csak ott mindig kiszednek a pics*ba, azt se tudom honnan :), ami ugyan rizikós ( vagy bejön, vagy nem ), de pont ez az izgalmas benne.
#19
#18: Sikerült már nyerne? :)
100 óra körül feladtam.
#18
#11: Esetleg dobhatnál PUBG-ben egy normális szoknyát, vagy felsőt a karimnak, mert bár lassan 100+ óránál tartok ( jó van na, csak most szippantott be, de nézni már néztem 1000+ órát :) , mert minden BP-ből vett hülye láda papucsot dob ... :( Venni meg nem fogok... :)

Viccet félretéve, az vesse az első kavicsot a lootcrate és társaira, akit kényszerített bármelyik játékfejlesztő, hogy vegyen dobozt, mert anélkül nem tud élni... Ez egy döntés kérdése, a mienk és nem az övék... Ezzel azért illene tisztában lennie mindenkinek. Ahogy azzal is, amikor apuka megveszi a 16+-os játékot a 8 éves Pistikének és aztán csodálkozik, hogy lenyúlja a hitelkártya adatait... :)))

Ettől leszek én búúúúús p-panda! :)
#17
Az kemény, hogy lehet duplapengés kardot is szerezni, meglátjuk.
#15
#12: „de érdekes, GTA-t se állt neki még itt takonnyal összekenni senki... Vagy bármelyik Rockstar/Take2 játékot, akik 6 évente adnak ki játékot, közben pedig miktronzakció erdőkkel töltik meg a cuccaikat). „

Na, akkor tessék: én személy szerint nagyon haragszom a R*-ra ezért. A GTA5 single része engem nagyon nem nyűgözött le, és nem volt benne annyi érdekes tartalom, hogy több száz órára lekössön. Igen, mert azokat az Online-ra tartogatták, arra jobban koncentráltak. Jó is volt az Online eleinte. Aztán jöttek az „ingyen” tartalmak. De hogy azokkal tudjak játszani kell, hogy legyen Yacht-om, aztán meg saját iroda, cég, garázs, club, drog labor, stb. meg az kell hozzá hogy CEO, MEO, VIP, TIP, TAP, RAP, GAP, stb. legyek amik mind súlyos ingame pénzekbe kerülnek. Na akkor azt mondtam hogy elmentek a picsába rohadt banda, hogy farmoljak itt több száz órákat, vagy: vegyem a Shark Card-ot. Na én otthagytam a picsába az egészet.
Én mikrotranzakciók miatt a Rockstarra haragszom a legjobban.

Az RDR2 kapcsán is rohadtul haragszom rájuk. A játék számomra elképesztő, és van benne tartalom dögivel, szó se róla, de ahogy 200 óra után mászkálok a map-en egyre inkább olyan érzésem volt, hogy egy csomó kihagyott ziccer van itt. Sok üres helyszín, ahol nincs semmi, csak valami levél, cigaretta tárca, dinó csont, és egyéb collectibles, vagy rövid, és nem túl érdekes fetch quest. Ha az ubi csinál ilyet, akkor persze azonnal szénné van savazva. Szóval feltűnt, hogy sok helyszín nincs igazán kihasználva. Lehetett volna még sok helyen egy csomó érdekes mellékküldetés, jó lövöldözések színhelye lehetett volna sok olyan, ahol nincs semmi érdekes dolog. Még több élettel, és több akciódús mellékküldetéssel is meg lehetett volna tölteni azt a nagy mapet. Miért nem tették? Megtették. Csak nem a single-ben, hanem az online-ban. Mindaz, amit úgy éreztem kihagyott ziccer, ott van az online részben. De ott is csakúgy, mint a GTAO esetében a mikrotranzakciókra hajtanak. Meg merem kockáztatni, hogy pc-re is főként inkább ezért hozták ki. Abban bíznak, hogy az online folyamatos bővítésével , és hogy pc-re is elérhető a game több lesz a mikrotranzakciók során ott elköltött pénz.
#13
#12: Leszarod? :O
Azt hittem érdekel azért a véleményem, de akkor "jóvan"
xD
#11
#10: Most csalódás fogok okozni, de bármennyire nem tetszik a lootcrate pl a Ring of Elysiumban vettem magamnak is meg a fiamnak is. Sőt, fizettünk is egy-két évadot mert a játék ingyenes de a skinekkel kicsit a magunk arcára tudtuk formálni a karaktereket.
Egyáltalán nem bántam meg, de túlzásokba sem estem.
Egyszerűen míg volt kedvem vele játszani, és lekötött no meg olyan tartalmat adott ami érdekelt, addig fizettem érte.
(hozzáteszem, még így sem költöttünk rá annyit ketten, amennyit kiadtam volna 2 darab teljes árú játékért, sokkal kevesebb tartalommal.)
#8
#6: Jaja, teljesen jogos.
Nekem nem tetszett néhány címük. Nem tiltakozom, nem lázadok hanem csak egyszerűen csak nem adok pénzt érte mert nem érdekel.
Viszont rengeteg jó cím is van amiért akár több platformra is kicsengettem a pénzt. Nekem szórakozás, nekik meg visszajelzés miért fizetnek az emberek szívesebben.
A BF nem tartozott a kedvenceim közé sosem, de nem is vergődtem, hogy csináljanak a szériából egy single player Brothers in Armsot amit pedig imádok. Egyszerűen nem én vagyok a célközönség.
#7
#6: Mit tett az EA a játékipar népszerűsítéséért?

Amerikában és japánban Nintendo és Sega párharca nyomán lettek népszerűek a videojátékok, világ többi részén pedig a Sony merész húzása hozta el a robbanást, hogy olcsóbban adták a PS2-t, mint amennyibe egy kommersz DVD lejátszó került (nem volt nehéz dolguk, mivel nem kellett jogdíjat fizetniük saját maguknak).

EA történelmét végignézve nincs más a 90-es évek második felétől kezdve csak kizsigerelt IP-k és bezárt stúdiók.
Egyetlen pozitív dolog amit tettek, hogy olyan pofátlan módon tolták a lootbox-ot ami már végre túl sok volt és belebuktak.
#5
Hát ezen múlik tulajdonképp, hogy a mennybe megy az EA vagy végleg leírja mindenki... Valahogy mégis azt érzem, hogy nem lesz itt nagy baj... Rájuk is férne egy igazán ütős siker!
#4
Új Pokemon.
#nolife