Brit toplista: másodikként indult a Death Stranding

Hideo Kojima alkotását kizárólag a Call of Duty: Modern Warfare tudta lehagyni, még a FIFA 20-at is sikeresen maga mögé taszította. Az EA vezetőinek viszont nem csak emiatt kell aggódniuk, a Need for Speed sem kapta el jól a rajtot.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#10
Hát eddig is tudtuk, hogy több az igénytelen hülye, a trash-t is fogyasztani kell, még ha kivételesen nem is 100%ban igaz erre a codra, de csatlakozom a #3 kommenthez.
#9
#8: Sok mindent lehet mondani az utolsó három NFS-re,de azt nem hogy jók lettek volna.
Nem tudom,hogy az EA miért tartja a Ghost games-t,mert amióta ők foglalkoznak a NFS szériával azóta egy vicc az egész.Az autóknak olyan a fizikája,mint egy bezsírozott darab téglának.A 2 értékelhető dolog a játékaikban a festés és az optikai tuning,minden más idejétmúlt benne.
#8
#5: Szerintem te nem is jatszottal az utolso harom need for speedel az is tuti.
#7
Az hogy a GTA V. nincs az első tízben sem, már önmagában csoda :D
#5
#3: Tudjuk, mindenhova odaírod!

#4
Ezt a szériát már az első most wanteddel elengedtem. Az még játszható volt, a többi kuka!
#4
Remélem újragondolják végre ezt a modern NFS témát, látván a gyenge eladásokat. A gameplay videók alapján a város full üres és nem igazán változatos, valamint a vezetési modell még árkád játékhoz képes is abszolút unalmasnak tűnik. Azt pedig, amit "sztoriként" próbálnak sokadjára az NFS szériábaba tuszkolni, meg végképp nem kellene erőltetni.
#2
Nfs heat szerintem nagyon jo lett, az igaz hogy szinte alig reklamoztak.
#1
Nfs-en ugye nem csodalkoznak? Ennél szarabb felvezetését,promotalast nrm nagyon láttam ezidáig. Par honapja mutattak be csendbe azt kész.