Ütős címekkel indul a Google Stadia

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 12.
  • Hír
Link másolása
Pár nap múlva elrajtol a Google felhőalapú szolgáltatása, igaz, Magyarországról még nem lesz elérhető, így mi egyelőre kimaradunk a buliból. Az üzemeltetők leleplezték a 12 nyitócímet, melyek alapján a felhozatallal nem lesz probléma.

A Google Stadia november 19-én indul hódító útjára, és már az első naptól kezdve igazi közönségkedvencekkel futhatunk majd össze, ráadásul a legtöbb cím meglehetősen frissnek is mondható. De nem is szaporítjuk tovább a szót, íme a lista:

  • Assassin's Creed: Odyssey
  • Destiny 2
  • GYLT
  • Just Dance 2020
  • Kine
  • Mortal Kombat 11
  • Red Dead Redemption II
  • Rise of the Tomb Raider
  • Samurai Shodown
  • Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition
  • Thumper
  • Tomb Raider: Definitive Edition


Az idei év folyamán pedig ezekre a címekre lehet még számítani:

  • Attack on Titan 2: Final Battle
  • Borderlands 3
  • Darksiders Genesis
  • Dragon Ball: Xenoverse 2
  • Farming Simulator 19
  • Final Fantasy XV
  • Football Manager 2020
  • Ghost Recon: Breakpoint
  • GRID
  • Metro Exodus
  • NBA 2K20
  • Rage 2
  • Trials Rising
  • Wolfenstein: Youngblood


A Google Stadia árazásáról és elérhetőségéről az alábbi cikkünkben találhattok további információkat.

56.
56.
Yanez
#55: A kommentemből kimaradt egy "nem".

Két nintendó konzol NEM lehet benne ugyanabban a generációban.
55.
55.
Ooorky
#53: A "handheld" (3DS-2DS), már 2011 óta piacon van és nem akar kihalni.
Mondjuk azt is 8. generációhoz sorolják, úgyhogy fogalmam sincs ki-hova tartozik...
53.
53.
Yanez
#52: Két nintendó konzol lehet benne ugyanabban a generációban. Max a handheld, de a Wiiu és a switch asztali gép ugye.
24.
24.
delphijos
#14: Hát, szerintem nem engem vagy az ittenieket kell meggyőzni. Én azt mondom hogy ennek csak az előfizetés mellé adott játszható library-val van tényleg értelme. Meglátjuk hogy lesz-e ilyen a jövőben. Így hogy minden game-t meg is kell venni....
23.
23.
Guba32
#22: Esetleg egy kis Stardew Valley-t is próbálhatnál.:)
22.
22.
Ooorky
#14: Nekem is ez jutott eszembe, aki olcsón akar kazuárkodni vesz egy használt konzolt aztán csencsel használt lemezekkel vagy előfizet egy szolgáltatásra.

Az ultra kazuár meg vesz Switch-et mert azzal lehet ágyban Farming Simulator-ozni elalvás előtt (megint rákattantam).
20.
20.
Rezsidémon
Várjuk már meg legalább azt, amíg megjelenik és kipróbálják olyanok, akiknek hazájában ez elérhető szolgálatás lesz... milyen típusú seggfájás kell mar ahhoz, hogy mar most szétfikázza valaki ezt is? :D
17.
17.
Stranger
16.
16.
Yanez
Hát ez a start már most bukta. Ha nincs rajta GTA, CoD, BF, Fifa, de még Minecraft vagy NFS sem, kinek kellesz? A hc gémereknek ott a pc és a konzol, a kazuár huszárok meg pont hiányolni fogják az általam felsoroltakat.
15.
15.
Istvann
Kecske szomulátor nincs? Hát akkor ez csalódás...
14.
14.
user101
#13: Házas vagyok, van gyerekem, heti 0-10 órám van játékra. A kölöknek adtam a régi gépem, én meg szereztem újat. Most fejeztük be coopban a Borderlands 2-t és megyünk neki ketten a Division-nak ( előtte az összes Halo 360-on, Trine PC-n és tervezzük az Anthem, Destiny, BL-PreSequel-t ) de már irigyli el tőlem a PUBG-t, szóval a következő leárazásnál kell vennem neki is egyet, mert duo-zni akar... :)))
Ja a fortnájt szerinte is szar! :) Közben kéne single-ket is tolni, mert sok van még a 'könyvtáramban' ... No, remélem elég casual vagyok ? :)))

Viccet félretéve: Nem olcsó megoldás: 10 euró a """"""jó minőség"""""" és nincs benne a játék ára, azt veheted külön pénzért.... Most néztem, google első találat: XBOX-one konzol: 40'000 forint, gamepass- benne az összes cucc és tolhatod, minőségben, lagg, tömörítés, felesleges hálózati terhelés nélkül... EZ AZ olcsó, jó, kényelmes, igényes megoldás... :)))

Mondja ezt egy 'masterrace, Steam whore' ! :) Különben azt mondanám: vegyél, mondjuk egy ASUS ROG STRIX SCAR II-t :))) Azt ha nincs rá időd, add nekem! :)
13.
13.
Zisten
#11: Haverom jut eszembe.
Házas, gyerek van, kevés idő van játszani.
Arra jó, hogy néha leüljön játszani egy kicsit. Olcsó megoldás a család mellett.
12.
12.
manderel
#10: Én elég casualnak vallom magam. Legalábbis az utóbbi években. Régen mindent végignyomtam ami szembejött, volt amit 8-9x is.
De az utóbbi időben már alig alig játszom komolyabb játékokkal. Van hogy hétköznap semmit, aztán hétvégén is csak egy kis Fifa.
Esetleg párommal egy kis Tropico, Anno, Jurassic World, vagy hasonló stratégia. De ez is csak pár havonta. Illetve pár havonta előkerül egy komolyabb cím is, legutóbb pl az Alan Waket vittük végig. De ugyanígy előkerülhet egy Metro, vagy épp a GTA-t meg a Witcher 3-at is hónapokig nyomtam, mert időnként csak belenyaltam egy kicsit, és így baromi sokáig tartott.

Szóval a játékidő alapján nagyon is casual vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy komolyabb játékokkal ne játszanék időnként.
Persze pont a kevés játékidő miatt nem én leszek ennek a szolgáltatásnak a célközönsége. Pedig kipróbálnám.
11.
11.
Grabowsky30+
#8: De aki semmit nem akar VENNI az, miért akarna bármivel is játszani! Az aki sajnálja a pénzt mindenre, az erre is sajnálni fogja! Alkalmi játékos meg nem akar majd havidíjat fizetni, hiszen lehet csak 1-2 alkalommal játszana egy hónapban. Nem azt mondom, hogy ez az egész steamelős játékozás hülyeség, de én nem látom azt ebben, hogy új embereket lehetne bevonzani a játékok világába! Max olyanokat akik régen nyomták, de úgy alakult, hogy már nincs hozzá pc vagy konzol és kipróbálják egy hosszú téli hétvégén, de 2 hónapra már nem fizetnek elő.
10.
10.
user101
#9: Szerintem egy Last of Us, Remember Me, de akár egy Death Stranding LITE ( kevesebb mászkálás ) vagy a TellTale féle interaktív mozik sokkal inkább bevonzanák a 'casual tömegeket'... Aki képes egy Metrót végig vinni, 'ott már bajok vannak'... :) Ezen a listán a három sportjátékot leszámítva semmi olyan nem látok, ami szerintem megmozgatná őket...
9.
9.
delphijos
#7: Ja, még annyi hogy azért ha valaki esetleg végignyomná a metro-t, vagy a Wolf-ot még nem lesz hc....
8.
8.
delphijos
#7: Nem azt mondom hogy nekem ez kéne, de biztos van rengeteg ember aki most azért nem játszik ilyesmivel, mert pc-ből esetleg egy vacak laptopja van, konzolt meg ezért nem akar venni. Vagy nincs. Majd meglátjuk......
7.
7.
user101
Igen, csak épp harcdore-nak szánt címekkel próbálkoznak. Egy kézsüel gamer tesz magasról egy Attack On Titanra, Borderlandsra, Metrora, Ghost Reconra, Wolfensteinre...

A online only single, többjátékos és masszívan többjátékos címek esetén pedig direktbe szívás a dolog. Arról nem is beszélve, hogy minden tekintetben visszalépés a jelenlegi felálláshoz képest. Az egyetlen vélt plusz, hogy nem kell olyan erős eszközt venni, meg visszajön az előfizetésen. Konzolt / gépet sem vesz az átlag évente, a közhiedelemmel ellentétben!

Egy szó, mint száz, én sem az előfizetéses, sem a streaming-nek nem örülök, bukjon meg a pics*ba mindkettő, mert ezekkel csak rosszabbul járok! :(
6.
6.
delphijos
#3: Egyetértek. Szerintem sokan elfelejtik hogy nagyon sok alkalmi játékos van, akiknek ez használható alternatíva lesz. Nem ezen fognak fps versenyeket játszani. De ha csak hardcore gémerek lennének, mobilon se játszana senki.... Sose mondtam én se hogy ez mindenkinek meg fog felelni. Mondjuk a kezdő kínálattól személy szerint nem vagyok elájulva....
5.
5.
logic5
#1: +1. Tököm játszana így. Input lag, és még sorolhatnám..
4.
4.
Ooorky
PS Now-t és Geforce Now-t próbálgattam.
Eleve végig kábel kell, különben bukó, már Wifi-vel is használhatatlan, mobilnettel meg esélytelen.
Még így is annyi késleltetés van a cuccban, hogy gyors platformerek, fps-ek játszhatatlanok.
Nem véletlenül kezdte el telepíthető játékokkal telerakni a Sony, GN meg béta fázisban van több, mint 1 éve...
3.
3.
frankdelgado
#1: Kíváncsi leszek, h melyik sztrímelős szolgáltatás fog "befutni" meg "elbukni", ha azt vesszük alapul, hogy a zixbox is elbukott, akkor egy ilyen bukással a google is boldog lesz.
2.
2.
Darksiders84
A Darksiders Genesist mégse rakták át jővő év elejére?
1.
1.
"hódító útjára" HAHA, akkora bukta lesz, mint a ház :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...