Ütős címekkel indul a Google Stadia

Pár nap múlva elrajtol a Google felhőalapú szolgáltatása, igaz, Magyarországról még nem lesz elérhető, így mi egyelőre kimaradunk a buliból. Az üzemeltetők leleplezték a 12 nyitócímet, melyek alapján a felhozatallal nem lesz probléma.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#57
#56: A helyzet az, hoyg ezt nem te döntöd el... :) Benne van mind a kettő.
#56
YanezModerátor
#55: A kommentemből kimaradt egy "nem".

Két nintendó konzol NEM lehet benne ugyanabban a generációban.
#55
#53: A "handheld" (3DS-2DS), már 2011 óta piacon van és nem akar kihalni.
Mondjuk azt is 8. generációhoz sorolják, úgyhogy fogalmam sincs ki-hova tartozik...
#54
#48: Nem véletlenül érzem ám ezt.Néhány éve(kettő,három?) meg kellett vennem a combosabb gépeket,majd 2019-ben már az új konzolokról beszélünk.Persze leírva jól néz ki(2013-21),de nem ez az érzése az embernek.Szerintem érthető,hogy miért...
#53
YanezModerátor
#52: Két nintendó konzol lehet benne ugyanabban a generációban. Max a handheld, de a Wiiu és a switch asztali gép ugye.
#52
#51: Pontosan
Eighth Gen
Wii U 2012
PlayStation 4 2014
Xbox One 2014
Nintendo Switch 2017
#51
#50: A szakma mondja, hogy a Wii U-val indult a 8. generáció, nem én. Az pedig 12-ben jött.
#50
#49: Inkább csak azzal zárkózott fel a PS3-X360 melle hardveresen kb.
#49
#48: Nagyon precízen nézve 2012, mert a Wii U indította a 8. gent. :)
#48
#46: Nem hát, csak 2013-2021. Az semmi.
#47
#46: Ja a Stadiára gondolok
#46
Mondom,hogy ez nekem való gyerekek... Ritkán játszom,de szerintem a HD felbontás minimális költséget igényel állítólag,a játékokat pedig most majd megveszem.Elegem volt a gép fejlesztésből és ugye majd jönnek a fiamnak az új konzolok(imádja ezeket).Azért jegyezzük meg srácok,nem sokáig tartott ez az új konzol generáció.
#45
#39: Nana... Te egy percig nem vitáztál. Csak személyeskedtél és fröcsögtél. Majd ha végre összeáll a fejedben, hogy mi is igazán a bajod és meg tudod fogalmazni, írd le.
#44
#42: 300 forintos gamepass-t elfogadsz? Esetleg bundleba lehet venni a szolgáltatásaidat?
#43
#39: Én nem vitázni akarok, és szerintem amúgy Ti is elbeszéltek egymás mellett. Te KIZÁRÓLAG felhasználói szemmel nézed a dolgot, és persze, így nézve természetes hogy az lenne az üdvözítő ha minden mindenen elérhető lenne, és a user választ. De az állandóan hangoztatott dolog hogy a szolgáltatók a minőséggel / árral versenyezzenek egyszerűen nem elég, és borzasztó nehéz is, ha ebből a szemszögből nézed.

Minőség, szolgáltatások:

Gyakorlatilag ez egy új szereplő elindulását szinte kizárná. Ott van a szidott Epic store is, mint ahogy a cégek saját boltjai. Akkora hátrányuk van a Steam-el szemben ( már csak az idő miatt is ) hogy egyszerűen képtelenség lenne egy olyan rendszerrel kijönni a "semmiből" ami kapásból jobb.... Persze, lehet mondani hogy nem baj, de hosszú távon meg az egyeduralom se jó. A verseny szempontjából az "kötelező" Apple Store, Google Play, PSN, MS Store se olyan üdvös, mert kb. "azt csinálnak amit akarnak".

Ár:

Azért olyan hatalmas mozgástér nincs ám ami annyira számítana hogy kitűnj a többi közül. Egyezkedhetsz a játék kiadójával ( de ez meg nem könnyű, mert miért adná NEKED olcsóbban mint a többieknek ? ). A másik, hogy a saját hasznod kárára adod olcsóbban. Ez meg hosszú távon problémás. Ha nem fejlesztesz, akkor elöbb utóbb otthagynak, hiába vagy olcsóbb.... Vagy belekényszerítik egymást egy árversenybe, ahol meg megint az a vége, hogy jó eséllyel egy marad talpon, akinek volt elég tőkéje "kibírni"...

Egyszerűen az van, hogy a legkönnyebben azzal tudja megkülönböztetni magát, hogy olyasmit "árul" ami másnál nincs...
#42
#41: Mivel most nem állok jól anyagilag meg tudunk egyezni azt hiszem.
#41
#37: És ha én be is akartam?? 0_0
#40
#28: Már van egy saját fejlesztőcsapata a Google-nek az exkluzívokra, és idővel elvileg nyitnak többet is.
Szimpatikusabb hogy újat (újakat) verbuválnak és alapítanak, mint hogy jó nevű független csapatokat vásárolnának fel, mint pl a Microsoft.
#39
#36: Hiába írsz fél oldalt nem fogod fel a probléma lényegét.. És én vagyok a következetlen.. Lol. Nem a google-n van a hangsúly, ugyan ez a véleményem bárkiről aki erre a szarra akarja terelni pláne exkluzivitással a játékvilágot.
De be is fejeztem értelmetlen meddő vita buta emberekkelakik megint nem gondolkodnak előre. Pont mint a dlc a fizetős multi a mikrotranzakció esetében egykor. Befe.
#38
#35: Ha otthon játékot kistreamelsz gigabites hálózaton az sem lesz olyan minőség mint a natív...
És nethez leszel kötve amihez komoly sebesség kell ha értelmes szintet akarsz... Nem kérdéses hogy jóval szarabb az egész mint a "natív".