Sonic visszatért, és szebb, mint valaha

Vadonatúj előzetest kapott a Sonic the Hedgehog mozifilm, melyen most először csodálhatjuk meg a tetőtől talpig újraszerkesztett Sonic karakterét. Nehéz utat tudhat maga mögött már most is a film, de úgy tűnik, megérte a várakozást.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#15
#3: Ezt nem is vitatom, de a saját világában jobb lett volna. Ez a film + CGI nem fekszik.
És még Jim Carrey is benne lesz...hát nem tudom mi sül ki belőle.
Jobb let volna úgy, mint a Ratchet & Clank film.
Amúgy a sonic-ot imadom. Annó Sega MD 2 a kedvencem volt. De az évek alatt egyre gyengébb részek jöttek ki.
#14
#13: Basszus, azt hittem ez csak nekem tűnt fel:D Pacsi! (Amúgy ez azért messze karakterhűbb, mint v1.0, bár nem vagyok nagy Sonic-os, plusz a jó filmeket sem nagyon nézem meg mostanában, ez meg így ránézésre max a közepes alját fogja súrolni, úgyhogy így is úgy is kimarad.)
#13
Nekem a Csobot Adél orrú jobban tetszett
#12
Hihetetlenül ellene voltam ennek az egész Sonic film dolognak, de ez a trailer olyan jól össze van rakva, hogy esküszöm kíváncsi vagyok rá. A Blitzkrieg Bop-ért meg külön piros pont!
#11
Csak Jim Carrey miatt fogom megnézni.
#10
SLi
A tinédzserek akik a moziban dolgoznak és soha nem hallottak Sonicról majd csodálkozni fognak a sok szakállas 30-40 évesen akik jöttek megnézni a kék egeres mesefilmet.
#9
Azt még mindig nem értem, hogy születhetett meg egyáltalán az előző verzió de most már ideje elfelejteni :D Nagyon jó az új kinézet ( csak megérte a "sírás" a rajongóktól :) ) szinte már aranyosnak is mondható. Persze a traileren is látszik, hogy abba is mindent beleadtak, és eddig nem számítottam egy jó filmre, de most egyből megnézném annyira érdekel, poénok is jók, Jim Carrey meg örökre isten marad számomra :D
#8
#6: Nem csak a filmről van szó hanem magáról Sonicról, gyerekkorom játéka, és jól esik, hogy végre normálisan néz ki, mert a sok gyerkőc nem egy retardált sünt kap hanem egy olyan figurát akire a régi játékosok is szívesen néznek, azaz megszületik a kapocs és mindenki örül.
#7
Örülök, sokkal jobb lett.
#6
#2: Megvan az autista furry közösség akiknek a kabalája.
#5
nem értettem az egészet mert már nem emlékeztem a régire, amint rámentem a linkre, megcsapott a hülye szeme :D szép munkát végeztek vele
#4
Ez igen! Nagy respect a készítőknek! Bár az előzővel sem volt bajom, ez nagyon korrekt lett.
#3
#2: Azért mert a te személyes ízlésed nem tükrözi az egész világét, így attól még hogy téged nem érdekel, más embereket igen.
#2
Én meg nem értem, hogy minek erőltetik ezt afilmet :/
#1
Ez az új kinézet ezerszer jobb, mint az első volt. :-O Sőt. Bár javarészt továbbra is csak Jim Carrey miatt érdekel, de még is voltak olyan pillanatai ennek az új előzetesnek, ami egy simán vállalható filmet ígér.