Bill Murray is visszatér az új Szellemirtókban

Egyre izgalmasabban hangzik az új Szellemirtók-projekt, hiszen a jövőre érkező filmben az új arcok bemutatkozása mellett újra láthatjuk az eredeti Szellemirtók-csapatot is. Most már Murray visszatérése is biztos.

2020. július 10-én kerül mozikba az új Ghostbusters, amit Jason Reitman, az eredeti Szellemirtók-filmeket jegyző Ivan Reitman fia rendez. Az ifjabb Reitman közvetlen folytatást készít apja munkáihoz, így zárójelbe teszi a 2016-os borzalmat, és az eredeti színészgárda társaságában adja át a stafétát a következő generációnak.

Mostanra pedig az is hivatalossá vált, hogy a klasszikus Szellemirtók brigádjából mindenki visszatér: Dan Aykroyd - akiről szeptemberben derült ki ugyanez - kotyogta el a The Greg Hill Showban, hogy Sigourney Weaver, Annie Potts és Ernie Hudson mellett Bill Murray is látható lesz a filmben. Az egyedüli kivétel Harold Ramis, ő sajnos 2014-ben elhunyt.

Rajtuk kívül feltűnik még a vásznon Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Carrie Coon és Paul Rudd is. Azt pletykálják egyébként, hogy a készítők a projekt jelenlegi munkacímét véglegesítik, így Ghostbusters: Afterlife-ként kell majd keresnünk a filmet a mozikban.

5 komment - szólj hozzá!