X019: Komoly bejelentésekkel készül a Microsoft

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 13.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén is megrendezi a Microsoft a saját rendezvényét, aminek ezúttal London ad majd otthont. Az X019 egy tartalmas Inside Xbox-streammel veszi kezdetét, ahol az ígéretek szerint vadonatúj játékbejelentésekre is sort kerítenek a redmondiak.

Az év végéhez közeledve is akadnak még izgalmas játékrendezvények. Ezúttal a Microsoft saját eseménye kínál izgalmakat. Az X019 holnap rajtol el Londonban, felvezetésként pedig kapunk egy vadonatúj Inside Xbox-epizódot, ahol az ígéretek szerint rengeteg témát érintenek majd a redmondiak.

A beharangozó videó szerint szóba kerül a Project xCloud, a felvásárolt stúdiók jövője, de kapunk új játékbejelentéseket és Xbox Game Pass-hírekre is számítani lehet. Szintén a beharangozóból tudjuk, hogy olyan játékok is terítéken lesznek, mint az Age of Empires II: Definitive Edition, a Bleeding Edge, a CrossfireX, a Microsoft Flight Simulator, a Minecraft Dungeons, a Sea of Thieves, a Star Wars Jedi: Fallen Order vagy a Wasteland 3.

A műsor itthoni idő szerint csütörtökön, este 9 órakor veszi kezdetét.

Update! Ha elfeledkeztetek volna róla, az Xbox-csapat első számú marketingese, Aaron Greenberg emlékeztetett, hogy holnap végre az Age of Empires IV-ből is láthatunk valamit.

19.
19.
frankdelgado
Èn az ms bejelentèseitől màr nem vàgom hanyatt magam, nagy dirr-durral mutogatjàk a nagy semmit màr èvek óta. Az új gèp specifikàciói azèrt èrdekelnènek....
18.
18.
delphijos
#16: Hát lehet az emlékek összefolynak. Mondjuk n se konkrét gép bemutatásra gondoltam, de én úgy emlékszem azért a X-ről több info volt a tényleges leleplezés előtt, és azt talán ilyenkor mondták. De mont mondtam, lehet már összefolyik minden....
17.
17.
crytek
#16: 2019-es E3 már volt :)

Tudom elgépelted 2020-az..de ezt kb mindenki tudja/sejti. Szerintem még a speckók sem a végsők. Fogják ezt a csúcsig facsarni..4k 60 fps szavak sokat nyomnak a latba :)
16.
16.
ADMlN
#13: Az X-ről először a 2016-os E3-on esett szó, akkor még Project Scorpio néven, de magát a konzolt nem mutatták be, csak nagy vonalakban beszéltek róla.
A 2017-es E3-on került ténylegesen bemutatásra az X, majd még abban az évben megjelent, november elején.

Az új Xbox-ról már esett szó az idei E3-on, Project Scarlett néven, a One X bejelentéséhez hasonlóan csak nagy vonalakban. Ha követik a menetrendet, akkor leghamarabb a 2019-es E3-on fogják megmutatni az új konzolt és még karácsony előtt a boltokba is kerül.

Szóval szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy most még korai lenne.
13.
13.
delphijos
#12: Korai ? Az X-et pont egy évvel a megjelenés előtt mutatták be. Persze nem mondom hogy lesz róla bármi, de azért korai semmiképp se lenne....
12.
12.
crytek
#11: Semmi és ezen az eseményen se lesz róla semmi. Nagyon korai lenne. Majd 2020as E3on.. Addigra tál nyitocím gameplay is lesz..
11.
11.
Őrnagy
Az új konzolról nem nagyon beszélnek. Arról mi hír?
5.
5.
Remélem atom sok pénzt tolnak az Obsidian-ba és közben hagyják őket azon dolgozni, amin akarnak.
4.
4.
Anti4730
En pont a visszafelekompatibilitas miatt dontottem az xbox mellett ps helyett, nekem kimaradtak egy csomo konzolos jatek az elozo generacioban, es eleg fasza hogy legtobbjuket most jatszani tudom xbox one on.
3.
3.
crytek
#2: Amit mondtak nem zárja kia azt hogy csinálnak többet csak most másra fókuszálnak előbb.

FEAR, Condemned
Project Gotham Racing széria
AMY
Beowulf: The Game
Blur
Bodycount
Clive Barker's Jericho
Conan
Xbox 360-as összes Colin
+ rengeteg sok minden más még
2.
2.
adamsfamily
#1: Az E3-on azt mondták,hogy az ottani pár játék volt az utolsó a Backward compatibility listán.Arra hivatkoztak,hogy a következő gépen teljes visszafele kompatibilitást akarnak és arra akarnak koncentrálni.
Amúgy nekem is lett volna pár olyan játék,amit szívesen láttam volna a listán.Például az X-men origins wolverine.
1.
1.
crytek
BC hírek jöjjenek tuti nem hagyják abba a dolgot :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...