Overwatch - megérkezett Mercy doktornő

  • Írta: szlav
  • 2019. november 14.
  • Hír
Link másolása
Novemberben az Overwatch legodaadóbb gyógyítójáé a főszerep. A Blizzard egy rövid novellával vezette fel Dr. Angela Ziegler történetét, akinek laborköpenyes kosztümét már mindnyájan megszerezhetjük.

Mercy mainek, figyelem! A Blizzard egy újabb novellával bővítette az Overwatch kánonját, a Valkyrie pedig nem másra, mint mindenki kedvenc védőangyalára fókuszál. A történet egyébként a Mercy's Recall Challenge néven futó eseményt vezeti fel, amely most élesedett a játékban. Egy igazán egyszerű kihívássorozatról van szó, melynek végén megszerezhetjük Dr. Angela Ziegler laborköpenyes, sztetoszkópos kinézetét.

Az esemény két fronton zajlik. A játékon belül összesen kilenc meccset kell megnyernünk december 2-ig, így bezsákolhatjuk Mercy új ikonját, pár új sprayt, a kilencedik győzelemmel pedig magát a skint. Érkezett azonban néhány további exkluzív spray is, amiket úgy gyűjthetünk be, ha összekötjük a Battle.net-fiókunkat a Twitch-accountunkkal - ennek menetét a fenti videó is demonstrálja. Ezután csak hatórányi Overwatchot kell néznünk Twitchen az esemény lefutása alatt, a jutalmak pedig minden második óra után a zsebünkben landolnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...