X019: Nézd vissza az Inside Xboxot!

Kövesd velünk az X019-et felvezető Inside Xbox adását! A hírek szerint számos új játékról lehullhat a lepel, megtudhatunk ezt-azt a Microsoft szárnyai alatt jelenleg készülő címekről, valamint érkeznek hírek a Game Pass és az xCloud felől is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#35
#34: Jó, hát régen minden jobb volt :D
Egyelőre igazad van, mégis kis javulást látok a Microsoft hozzáállásában. De lehet, hogy tévedek. Lehet, hogy ők tényleg nem akarnak kockáztatni, és elég nekik az az eladott konzolmennyiség, ami játékfejlesztés nélkül megy.
#34
#32: Az Outer World nem a Microsoft játéka.Ugyan felvásárolták az Obsidian-t,de ez a játék akkor már majdnem kész volt.A Private Division volt a kiadó,szóval alapvetően semmilyen rizikót nem vállalt a Microsoft vele,mert egy 3rd party cím.
A Forzák jók voltak,de azért ott is lenne min javítani.A Forza 7 állítólag elég szarul működött megjelenéskor(mondjuk én 9 hónappal a megjelenés után vettem meg),de a Forza Horizon 4-et elnézve teljesen hihetőnek tartom.Az utóbbit előrendeltem és nem hogy a 4 napos early access-ben nem tudtam vele rendesen játszani,hanem 3 hónappal megjelenés után még vpn-el kellett szerencsétlenkedni,hogy az osztott világ működjön.Lényegében spóroltak a beta teszteken és kiadtak egy félkész játékot.
Emlékszem,hogy az első xboxra mennyi exkluzív cím volt(PGR,Midtown Madness,Conker,Grabbed by the ghoulies,Voodoo Vince,Blinx,Unreal championship 1-2,Kung fu chaos,Otogi,Dino crisis 3,stb.).
#33
#30: "de évek óta fingjuk sincs,hogy mit kezdjenek":

Dehogy nincs. Nem merik kerek perec kimondani, hogy tökéletesen megtalálják a számításukat a casual és az "olcsó géming" vonalon, de ez a helyzet. Gazdaságilag sikeresek, csak a konkurenciához képest állnak szarul (meg a saját maguk piaci helyzetéhez képest amit az előző genben felmutattak, de az már mindegy). Szolgáltatás, szolgáltatás, szolgáltatás. Kisebb energia és pénz befektetéssel, aránylag kis kockázat mellett hozzák a biztosat.
#32
#30: Az Outer Worlds pont single player, és állítólag elég jó is. Persze, ez csak 1 cím. Amúgy a sok indie szar tényleg idegesítő, és én is mindig azt várom, hogy mikor jön már valami kurvanagy durranás Boxra, de azért mindig van 1-2 pozitív csalódás.
#31
#29: Lehet, én vagyok túl pozitív. Egyébként nem néztem, csak ma olvastam a híreket. Az igaz, hogy AAA játék nem nagyon jön, de mostanában azért mintha sűrübben jönnének közepesnél kicsit jobb játékok a Microsofttól. Én bizakodó vagyok.
#30
#12: 2019-ben egy ilyen felhozatalt bemutatni k*rva gáz.Pláne a generációváltás küszöbén.A Gears 5 egy jó irány volt,de a Microsoft-nak most szüksége lenne egy olyan emberre aki irányt mutat az exkluzívokkal kapcsolatban.A Sony is hagyott veszni jó pár ex címet,de nem az összeset.A 360-as korszakban remekelt az xbox,meg még a generáció elején,de évek óta fingjuk sincs,hogy mit kezdjenek.Gyakorlatilag a Forza,a Gears és a bagóért osztogatott Game pass-en kívül nincs ami eladja a konzolt.
Jó lenne ha elfelejtenék ezeket a rajzfilmes indie szarokat.Na meg ha nem akarnák úton -útfélen az emberek arcába nyomni a multiplayer-t.
Amúgy az a 10 studió,már 15.De teljesen igazad van.
#29
#28: Te nem nezted? 44 perc unalmas cartoon jatekok meg cloud faszsag volt, utana egy-egy jobb dolog... irto keves.
#28
#12: Ez most irónia?
#27
#25: Egyetértek
#26
#25: Én csak az egészségéért aggódok.
#25
#23: Azért ne gondoljátok hogy crytek baszogatása a spórolás miatt kevésbé unalmas....
#24
#21: Ha veszel valamit csak azért, mert mások b@szogatnak érte, az mindent elárul arról, hogy mennyire "érett" is vagy fejben. Ilyet legalábbis normális ember nemhogy felnőtt, de mondjuk úgy 14 éves kora fölött nem csinál:/
#23
#21: De hisz ott zokogott vagy 60.000 ft, hogy mikor b*szod meg őket is úgy rendesen... :(

Egyébként az utolsó 2 mondatod viccen kívül az egyik legszomorúbb 2 mondat volt amit valaha itt olvastam. Eddig csak simán lenéztelek, de ez most átváltozott sajnálatba.
#22
Halo Reach Dec 3 xora... Végre eljon majd!!!!
#21
#20: Nem az. Amúgy is csak dísznek van mondhatni dacból, mert voltak nagyarcok akik szerint sosem lesz konzolom. És lám sima ügy, ugy hogy nem is használom szinte
#20
#9: Nem overkill egy kicsit X-et tartani a BC címek miatt? Gondold át, neked egy Áll Digital is megtenné, spóroltál volna 60ezret, abból meg már hány havi 300 forintos Gold jönne ki.
#19
#17: Aztán bejelentkeztet az oldal a profilodba amin ha volt már game pass ultimate tagság akkor átváltja az árat normál 4200ft/hó-ra.
#18
#16: Havonta új profil?
#17
Nem tudom lehet-e linket bedobni annyira nem néztem át a szabályzatot amiért külön bocsi, de mivel segíteni szeretnék, és kommentelni amúgy annyira nem szoktam így remélem nem gond. Ha mégis töröljétek nyugodtan a linket a kommentből, de a lényeg annyi, hogy a hivatalos MS oldalon 300 Ft-nak jelzi, legalábbis nekem, próbáljátok ki.
https://www.microsoft.com/hu-hu/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0/000F?rtc=1&activetab=pivot:overviewtab
#16
#14: Sehogy. Teljesen random