X019: A Microsoft adja ki a Dontnod új játékát

Újabb epizodikus kaland készül a Dontnodnál, ezúttal kifejezetten a Microsoft platformjaira. Érdekesség, hogy a Tell Me Why az első nagyobb kaliberű cím, amely transznemű főhőssel érkezik.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#32
#29: Csak most, csak neked.
Egy transzvesztita nem feltétlenül meleg. Vannak heteroszexuális transzvesztiták is. Tudod, az öltözködésnek nincs köze a szexuális irányultsághoz.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Transzvesztitizmus

Amúgy nem transzvesztiták, csak a Bergendy zenekar a 70-es évekből. :D
http://media.borsonline.hu/cikk/19/186458/gallery-picture/645w/1947140_f-bn19750430053.jpg
#31
#11: Te egy sza.házi vagy haver!! Szégyelhetnéd magad amiért így gondolkozol! Undoritó degenerált vagy! Remélem nincs kölköd.. ha van, akkor előre sajnálom
#30
#22: Teljesen egyetértek, bár az utóbbi szerintem komolyabb probléma, viszont egy "szakember" hosszú távon elboldogul vele, ha rendszeresen látogatja a delikvens, aki ebben a kivételes szindrómában szenved.:)
#28
#26: Nem. Rosszul tudod.
#27
#19: Undorító, hogy erről ennyi èv távlatából is így vèlekedsz. Teljesen mindegy, hogy mi miatt közösítenek ki/szekálnak valakit, az egèsz èletèt vègigkisèri, míg az elkövetőknek nem több mint pillanatnyi szórakozás. Sajnálom, ha ilyen meggondolások szerint nevelsz gyereket.
#25
#19: "Mert előttünk szégyennek érezte a dolgot"

Vagy mert basztattátok, és kurvára nem volt rá kiváncsi ? És rátok se, ha már olyan "kedves/barátságos ember" vagy.... Think... :)
#24
#18: "Mindenesetre szerintem egy nagyon undorító dolog a traviság"

A "travi" az a transzvesztita rövidítése, és semmi köze a transzneműekhez, melegekhez. Csak ne keverjük azért....
#23
#21: +1
#22
#15: Szerintem egy meleg egyáltalán nincs károsabb hatással a környezetére, mint egy felnőtt, meglett családapa aki képes több reget tartani és saját magával beszélgetni csak hogy az általa preferált személyes kedvenc több figyelmet kapjon.
(no offense és semmi személyes csak mondom) :)
#21
#19: "állandóan szekáltuk csesztettük emiatt" - "egyetlenegy érettségi találkozóra nem jött el vajon miért?"
:D
#20
#11: Ha szerinted valaki emiatt veszti ez az értékét mint ember, akkor voltaképpen te vesztetted el már nagyon régen. Gratulálok.
#19
Most engem ezzel nem tudtok befolyásolni és emiatt én ugyanaz a kedves/barátságos ember vagyok, aki voltam, de az ilyen embereket nem fogom elfogadni , inkább semminek nézem őket, bár amíg engem nem zavarnak, addig nem is érdekelnek, mint írtam nulla/semmi viszont egy játékban nem kellene ilyen témába belecsúszni véleményem szerint. Mint írtam ez még bármilyen fejlődésben lévő labilis gyerekre akár rossz hatással is lehet, aki nem tudja még maga se hogy fiú e vagy lány vagy mindkettő . Bár nem lehet tudni milyen szemszögből fogják bemutatni a témát és hogy mennyire mernek belemenni mélységekig... például nálunk volt egy meleg gyerek érettségis osztályunkban nem vállalta fel, de olyan nőies volt a gyerek, hogy állandóan szekáltuk csesztettük emiatt soha nem állt elő vele, hogy meleg lenne pár év után a facebook profilképét megváltoztatta egy a buzifesztiválon vigyorgó pofikájára ,na végül csak felvállalta, amit tudtuk/sejtettünk róla (töröltem is az ismerőseim közül és milyen érdekes egyetlenegy érettségi találkozóra nem jött el vajon miért? Mert előttünk szégyennek érezte a dolgot bár az új életébe már felvállalta legalább magát...)
#17
#11: Tökéletes példája vagy annak, hogy miért van szükség ilyen játékokra és miért kell ennyit foglalkozni az ilyen témákkal.
#16
#15: Csak ne lenne ilyen pofánbaszós a transzi srác?\csaj? akármi arca. Tenyérbemászó lett szerencsétlen nagyon.
#15
#14: Hát ha ez a játék segíti őket kigyógyítani sérült identitásukból, akkor szeretettel várjuk.
#14
#13: Hagyjuk már ezt a megfelelési kényszert, Dontnod a Life is Strange részekben, és itt is, mai tinédzserek történeteit mutatja be valamilyen szinten, és ahhoz hozzátartoznak ezek. Nekem is az eddigi tanulói pályafutásom alatt volt meleg, biszex, és olyan osztálytársam, aki bár lány volt, fiúnak érezte magát, különféle szereket evett, fiúként öltözködött és barátnője lett... és ez csak egy személyes példa Magyarországon, ahol mindez annyira nem is szokásos, és bevett.