X019: Ötven új játékot ígértek be a Game Passhez

Az Xbox Game Pass-előfizetők valószínűleg repestek az örömtől a tegnapi Inside Xbox-epizódot nézve, jóformán alig akadt olyan játék a műsor kínálatában, ami ne kerülne majd be a szolgáltatásba idővel.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#33
#32: " ahhoz képest all time evör legnagyobb gazdasági csoda" Nem csoda... sose tudjuk meg a lényeg mivel mióta gp létezik mindig volt filléres lehetőség nagyon is jól működik ez a dolog.

megveszed a game passot.. fillérekért tolod azt a játékot amiért amúgy egy petákot nem fizetnél mert 20k alap hangon. De tetszik mint az állat.. hopp észre se veszed de game pass mellé már berántottad a forzához az utlimate update-et és más játékokhoz a kiegeket.. Ebben rejlik ennek az ereje. Sőt sokan vannak hogy tolnak valamit 1-2 órát és hiába a 300ft megveszik teljes áron az egész cumot..

Ebbe a mai világban egy cég se szeretet szolgáltat és ingyen pénzt senki nem osztogat.. Ha veszteséges lenne bárkinek a game pass nem lenne mindig ennyi game benne és nem lenne állandóan 300ft
#31
#29: És honnan tudod hogy a másik fele szimplán nem pc-n tolja mivel lassan mindegy? PC-n is a ms-nak fizetsz ők meg letojják hogy konzolon vagy pc-n játszol a zseton ugyanoda megy...
#28
#27: Ez a lényege az előfizetéses szolgáltatásoknak. Odaláncolnak...Ennek ez a célja. Aki most xboxos az később is marad és veszi majd a következő gent. Nem kell ide diploma hogy ezt lássad.
És onnantól már bent vagy a rendszerbe veszed a gameket a goldod/game passot/gpu-t
#27
Törölt felhasználó
A Microsoft egyetlen megoldása erre a generációra sajnos csak a 300 forintos GP agónia, azt gondolom ez mindent el is árul. Amíg nem képesek komoly, first party címeket lerakni az asztalra, addig kénytelenek a lelküket is eladni, amit a fillérbaszó közönség örömmel megkajál.
#26
#21: Nem vagy egyedül a véleményeddel.
#20
#18: Space Cadet-nél jobb játék nincs.
Kivéve talán Star Wars: Yoda stories
#18
#2: Nekem nem :) De csak azért nem, mert erre az egyre vagyok befizetve mindig. Több előfizetés esetén az lenne, amit mondasz. De a címeket olvasgatva nekem jópár darab szimpatikus, vagy eleve kedvelt holmi, és ahogy oda raknak mellé Halo sorozatot időnként megjelenő részekkel, vagy most ott van a fél Final Fantasy sorozat is benne... Régi cuccok, de meg vannak hekkelve, hogy rákattintasz, aztán bajok nélkül megy, szerintem hulla jó dolog.

De megismételm, hogy megértelek, ha most nekem is lenne Nintendo, EA, Ubi, Sony plus, Netflix, Disney egyszerre, akkor én is a falnak mennék, mert annyi lenne az emberre zúduló süti. Meg gondolom a havi számla is. Így viszont egyszer 3.99 € havonta és tényleg. Akárhány ikonod van ott, minden stílusban van mindig valami jó, vagy valami újdonság, érdekesség. Kedvelem, hogy olyan ez a dolog, mint a Win 95-ben, hogy bemész a start menübe a játékokhoz, csak nem pasziánsz meg aknakereső van ott, hanem Gears 5.

Ha ezekre rákattintasz jobb élményben lehet részed, mint 95 alatt a Space Cadet.
#17
#2: Szerintem sokat nem vesz el a mai játékokból.Alapvetően a játékipar teljesen elkurvult és rengeteg játék futószalagon készül.
Ezek az előfizetések szerintem arra tökéletesek,hogy az olyan játékokat kipörgesd,amiket egynél többször úgyse visz végig senki.
Game Pass-ben is van pár játék,amit szerintem sokan megvesznek miután kipróbálták,de ahhoz olyat is kell alkotni.Aki minden évben teljes áron megveszi az új Cod-ot,az új Fifákat, nem hiszem hogy jobban értékelné az adott játékot,mint aki bagóért játszik vele.
#16
Törölt felhasználó
#10: Ezeket mind megvettem en balf... :-)