X019: Ötven új játékot ígértek be a Game Passhez

Az Xbox Game Pass-előfizetők valószínűleg repestek az örömtől a tegnapi Inside Xbox-epizódot nézve, jóformán alig akadt olyan játék a műsor kínálatában, ami ne kerülne majd be a szolgáltatásba idővel.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#35
#33: De tudjuk, mert pénzügyi jelentése viszont van a MS-nak is divíziókra lebontva és egy elég jól jövedelmező részlege.

Egyébként az sem igaz, hogy nincs olyan cég, aki ne vállalna be veszteséges szolgáltatást, ha azzal máshol vissza tudja hozni. A MS-nak akárki akármit mond, fontos az XBOX, mert az egyedüli termékük ami konkrétan érzelmet válthat ki, ami úgymond "love brand".
#34
#32: Rászán, csak nem a 1st party címekre amikben dúskált a 360 most meg a szél fújja az ördögszekereket.
#33
#32: " ahhoz képest all time evör legnagyobb gazdasági csoda" Nem csoda... sose tudjuk meg a lényeg mivel mióta gp létezik mindig volt filléres lehetőség nagyon is jól működik ez a dolog.

megveszed a game passot.. fillérekért tolod azt a játékot amiért amúgy egy petákot nem fizetnél mert 20k alap hangon. De tetszik mint az állat.. hopp észre se veszed de game pass mellé már berántottad a forzához az utlimate update-et és más játékokhoz a kiegeket.. Ebben rejlik ennek az ereje. Sőt sokan vannak hogy tolnak valamit 1-2 órát és hiába a 300ft megveszik teljes áron az egész cumot..

Ebbe a mai világban egy cég se szeretet szolgáltat és ingyen pénzt senki nem osztogat.. Ha veszteséges lenne bárkinek a game pass nem lenne mindig ennyi game benne és nem lenne állandóan 300ft
#32
#31: Ezt azért remélem belátod, hogy nem mindegy... Nem mindegy, hogy én egy évben kétszer előfizetek akciós pc-s gamepass-re, vagy hogy veszek konzolt, amihez veszek kiegészítőket, amihez veszek goldot, game pass-t vagy drágább ultimatet és store-ból vásárolom a játékokat adott esetben... Azért ne mossuk már össze a pc-s tábort látens xbox felhasználóként a boxos táborral, mert ez az a szint, amikor Fletó kiállt és lényegében azt mondta, hogy aki nem ment el szavazni, az mind vele ért egyet.

Egyet aláíok, ahhoz képest amennyi kreativitást és munkát rászán a MS a gaming részre, ahhoz képest all time evör legnagyobb gazdasági csoda, hogy így állnak (kifejezetten a játékos divízióra gondolok, ne jöjjön senki a clouddal, windows-sal, office-al stb...).
#31
#29: És honnan tudod hogy a másik fele szimplán nem pc-n tolja mivel lassan mindegy? PC-n is a ms-nak fizetsz ők meg letojják hogy konzolon vagy pc-n játszol a zseton ugyanoda megy...
#30
#29: Jó,jó, de 78 millió ember fizetett elő 1,5 centért a gamepass-re és 1248752387548971632 másodpercet voltak online, 3215467812354 "y" gomb kattintás mellett...
#29
#28: 360 után is felére esett a tábor szóval nem olyan biztos az.
#28
#27: Ez a lényege az előfizetéses szolgáltatásoknak. Odaláncolnak...Ennek ez a célja. Aki most xboxos az később is marad és veszi majd a következő gent. Nem kell ide diploma hogy ezt lássad.
És onnantól már bent vagy a rendszerbe veszed a gameket a goldod/game passot/gpu-t
#26
#21: Nem vagy egyedül a véleményeddel.
#25
#24: Rossz jegyet kaptál a suliban és anyuék nem engedik, hogy gépezz, vagy mi a helyzet? :)
#23
#21: A mai teljesítményed láttán nem érzem az intellektuális fölényt a te oldaladon... :)
#20
#18: Space Cadet-nél jobb játék nincs.
Kivéve talán Star Wars: Yoda stories
#19
Ooorky+többiek!
Àltalànosìtàsnak tűnhetett amit ìrtam a Black friday bolti anomàliàiròl, termèszetesen vannak korrekt boltok az àrakat illetően.
Ooorky! Egy kimondottan konzolokkal foglalkozò üzlet kevèsbè inkorrekt szerencsère, lehùzhatnàk a rolòt hamar ha àtvernènek embereket. A nagyobb, vegyes àrucikkeket àrusìtò boltok trükköznek ahogy èszreveszem.
#18
#2: Nekem nem :) De csak azért nem, mert erre az egyre vagyok befizetve mindig. Több előfizetés esetén az lenne, amit mondasz. De a címeket olvasgatva nekem jópár darab szimpatikus, vagy eleve kedvelt holmi, és ahogy oda raknak mellé Halo sorozatot időnként megjelenő részekkel, vagy most ott van a fél Final Fantasy sorozat is benne... Régi cuccok, de meg vannak hekkelve, hogy rákattintasz, aztán bajok nélkül megy, szerintem hulla jó dolog.

De megismételm, hogy megértelek, ha most nekem is lenne Nintendo, EA, Ubi, Sony plus, Netflix, Disney egyszerre, akkor én is a falnak mennék, mert annyi lenne az emberre zúduló süti. Meg gondolom a havi számla is. Így viszont egyszer 3.99 € havonta és tényleg. Akárhány ikonod van ott, minden stílusban van mindig valami jó, vagy valami újdonság, érdekesség. Kedvelem, hogy olyan ez a dolog, mint a Win 95-ben, hogy bemész a start menübe a játékokhoz, csak nem pasziánsz meg aknakereső van ott, hanem Gears 5.

Ha ezekre rákattintasz jobb élményben lehet részed, mint 95 alatt a Space Cadet.
#17
#2: Szerintem sokat nem vesz el a mai játékokból.Alapvetően a játékipar teljesen elkurvult és rengeteg játék futószalagon készül.
Ezek az előfizetések szerintem arra tökéletesek,hogy az olyan játékokat kipörgesd,amiket egynél többször úgyse visz végig senki.
Game Pass-ben is van pár játék,amit szerintem sokan megvesznek miután kipróbálták,de ahhoz olyat is kell alkotni.Aki minden évben teljes áron megveszi az új Cod-ot,az új Fifákat, nem hiszem hogy jobban értékelné az adott játékot,mint aki bagóért játszik vele.
#16
#10: Ezeket mind megvettem en balf... :-)