This War of Mine - megérkezett a Final Cut

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 15.
  • Letöltés
Link másolása
És vele együtt új karaktereket, küldetéseket és felújított látványvilágot is kapunk, szóval ha eddig kimaradt volna háborús túlélőjáték, akkor itt a tökéletes alkalom a bepótlására!

A mai napon ünnepli ötödik születésnapját a This War of Mine, mely örömteli esemény alkalmából a játékosok sem maradnak meglepetés nélkül. Megérkezett ugyanis a játék Final Cut-verziója, amely amellett, hogy 4K felbontással és a 21:9-es képarány támogatásával lepi meg a játékosokat, még a játékmenet szintjén is hoz számos újdonságot.

Kapunk egy teljesen új kampányt, kipróbálhatjuk az összes helyszínt a This War of Mine Stories DLC-kből, illetve egy vadonatúj karakter is érkezik még a felújított grafika mellé. Külön jó hír, hogy a 11 Bit Studios bejelentése szerint a Final Cut frissítés formájában minden olyan PC-s játékos számára ingyen elérhető lesz, akik rendelkeznek a játék alapverziójával.

A This War of Mine jelenleg PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switchen és mobilokon érhető el, a játékról írt tesztünket pedig ezen a linken olvashatjátok.

1.
1.
suresz
Na és aki PS4-en játsza, az megkapja?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...