Squad - pergőtűzzel jön az ingyen hétvége

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 15.
  • Letöltés
Link másolása
Drónokkal, tábornoki teendőkkel és tüzérségi támogatással robbant be a Squad legújabb frissítése, melyet ráadásul egy jótékonysági akció miatt a hétvégén akár teljesen ingyen is kipróbálhatunk.

A Squad: Version 17 rengeteg újdonságot hoz majd a háború önjelölt fenegyerekeinek, melyek közül a legizgalmasabb a tábornoki szerepkör. A tábornokokat a csapatok szavazással választhatják meg. Kijelölésük után ők szabják meg az alakulatok kulcsfontosságú célpontjait, illetve különböző támogatásokkal segíthetik csapataikat az előrenyomulásban. Így például egy-egy roham előtt segítségül hívhatják a 155 milliméteres nehéztüzérséget is, mellyel a legmélyebben bujkáló ellenfeleket is könnyen kifüstölhetik. Az újdonságokat a mai naptól kezdve már el is érhetjük a játék nyílt tesztszerverein.

A hétvége során a StackUp nevű, veteránokat célzó jótékonysági alapítvány megrendezi a Call of Arms 2019-es eseményét, mely során néhány realisztikusabb katonai játék elé ültetnek le igazi veteránokat, akiket az élő streamnek köszönhetően mi is figyelemmel kísérhetünk. Többek között terítékre kerül a Post Scriptum, a Squad Ops és a Squad is, melyek közül utóbbi az egész hétvége során ingyen játszható minden Steam-felhasználó számára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...