HWSW: Hivatalosan is színre lépett a Xiaomi

Az Xiaomi Magyarországon is elindította hivatalos márkaképviseletét, ami azt jelenti, hogy mostantól a kínai óriás készülékei a mobilszolgáltatóknál is feltűnnek, és szakszervizbe is vihetjük őket.

Hivatalosan is megvetette a lábát Magyarországon a Xiaomi. Már nem csak harmadik feleken keresztül lehet megvásárolni a kínai gyártó készülékeit, azok közvetlenül a cégtől, illetve a nagy mobilszolgáltatók palettáján is elérhetők lesznek. A hazai rajt egyben hivatalos magyarországi terméktámogatást is jelent majd a készülékek mellé - a szakszervizekben ugyanakkor csak az IMEI-szám alapján ellenőrzött, EU-ban forgalomba hozott telefonok lesznek javíttathatók.

A vállalat a Redmi Note 8T, illetve hamarosan a Mi Note 10 készülékekkel rúgja be a hazai rajtot. Előbbi egy méretes, 6,3 hüvelykes kijelzővel szerelt középkategóriás modell, Qualcomm Snapdragon 665 processzorral, illetve 4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájt, microSD-vel bővíthető tárhellyel. A készüléken egy, a kategóriában kifejezetten tekintélyes, 48 megapixeles fő hátlapi kamera, továbbá egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű és egy 2 megapixeles makrókamera található, egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelővel kiegészítve - mindezt pedig egy 4000 mAh kapacitású akku táplálja. A készülék a gyártótól jól ismert barátságos árcédula mellett lesz kapható, hazánkban bruttó 75 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron.

Ha érdekelnek a további részletek, akkor irány a HWSW!

13 komment - szólj hozzá!