HWSW: Hivatalosan is színre lépett a Xiaomi

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 16.
  • Hír
Link másolása
Az Xiaomi Magyarországon is elindította hivatalos márkaképviseletét, ami azt jelenti, hogy mostantól a kínai óriás készülékei a mobilszolgáltatóknál is feltűnnek, és szakszervizbe is vihetjük őket.

Hivatalosan is megvetette a lábát Magyarországon a Xiaomi. Már nem csak harmadik feleken keresztül lehet megvásárolni a kínai gyártó készülékeit, azok közvetlenül a cégtől, illetve a nagy mobilszolgáltatók palettáján is elérhetők lesznek. A hazai rajt egyben hivatalos magyarországi terméktámogatást is jelent majd a készülékek mellé - a szakszervizekben ugyanakkor csak az IMEI-szám alapján ellenőrzött, EU-ban forgalomba hozott telefonok lesznek javíttathatók.

A vállalat a Redmi Note 8T, illetve hamarosan a Mi Note 10 készülékekkel rúgja be a hazai rajtot. Előbbi egy méretes, 6,3 hüvelykes kijelzővel szerelt középkategóriás modell, Qualcomm Snapdragon 665 processzorral, illetve 4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájt, microSD-vel bővíthető tárhellyel. A készüléken egy, a kategóriában kifejezetten tekintélyes, 48 megapixeles fő hátlapi kamera, továbbá egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű és egy 2 megapixeles makrókamera található, egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelővel kiegészítve - mindezt pedig egy 4000 mAh kapacitású akku táplálja. A készülék a gyártótól jól ismert barátságos árcédula mellett lesz kapható, hazánkban bruttó 75 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron.

Ha érdekelnek a további részletek, akkor irány a HWSW!

12.
12.
Ganzer
#10: Nem igazán. Pixel az stock Android, Xiaomi A széria meg Android one.
Még több infó az Android fajtákról:

https://www.google.com/amp/s/www.androidauthority.com/stock-android-vs-android-one-vs-android-go-860020/amp/
11.
11.
pucu9011
Én már lassan 3 éve, hogy csak Xiaomi telefonokat használok. Nagyon megszerettem a márkát. És nem csak a telefonjaik jók. Van Power Bankom, fülhallgatóm, okos izzóm, okos karkötő. Mind-mind nagyon jó és minőségi termék.
7.
7.
Nekem a mostani telefonom egy Xiaomi Redmi Note 5 európai verzió. 4 giga RAM, 64 giga hely. Már elmúlt 1 éves és ahhoz képest, hogy 200 €-s telefon teljesen megbízhatóan, jól működik, frissítéseket kap mindenhez mindig. Simán vállalható képeket készít, bírok rajta játszani ha akarok, akksi 2 nap simán még mindig. Tök nem panaszkodom és szerintem olcsón adott egy jó és minőségi készüléket ez a gyártó.

Eddig minden márka "kihágás" után olyan élményem volt, hogy visszatértem a Samsung-hoz, kvázi minden második telefonom Samsung így. Viszont most úgy gondolom, hogy ez a telefon nekem még mindent jól tud, amire használom, maradjon csak még egy időt. Ha két éves lesz akkor kötelező jelleggel leváltom, de most úgy néz ki meg sem kottyan két év egy Xiaomi-nak. Amilyen fasza és/vagy érdekes telókat gyártanak és ami áron adják a legjobbakat is, szerintem egy akkori csúcsközeli Xiaomi lesz nálam a befutó. Persze nem ilyen fél millás dolog, de 100-110-ért már olyanokat kapsz túlük, hogy lefosod a falat, motoros szelfi kamera, iphone gyalázó kamera, legkeményebb snapdragon, szemgolyó rombólóan jól kinéző kijelző. Olyat.
6.
6.
Turoscsusza
3 naopa vasaroltam meg az MI 9-et ami ar/arany ertekben a tobbi csucstelohoz kepest nagyon Jo kis keszulek
5.
5.
Anti4730
#4: Najo akkor felejtos:)) szep azert
4.
4.
manderel
#3: Xiaomi Mi Mix Alpha
Idehaza szinte biztosan nem lesz hivatalos forgalmazásban. De Kínában is 859.000ft-nak megfelelő jüanba kerül, szóval a hazai sarcokat rászámolva itthon bőven milliós tétel lenne.
3.
3.
Anti4730
A kepen lathato modell szeriamodell? Mi a neve?
2.
2.
manderel
#1: Kb 2-3 modell összesen, mutatóban, az se az összes szolgáltatónál. :D
1.
1.
BullDogh
Eddig is volt szolgáltatónál... már 1 jóidelye :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...