HWSW: Hivatalosan is színre lépett a Xiaomi

Az Xiaomi Magyarországon is elindította hivatalos márkaképviseletét, ami azt jelenti, hogy mostantól a kínai óriás készülékei a mobilszolgáltatóknál is feltűnnek, és szakszervizbe is vihetjük őket.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#13
#8: Meg jön majd a magas ár is. Emlékszem a Huawei is “olcsón kezdte” aztán ahogy beindult az üzlet (azért szervizhálózat se olcsó ) azoknál is ment fel az ár....
#12
#10: Nem igazán. Pixel az stock Android, Xiaomi A széria meg Android one.
Még több infó az Android fajtákról:

https://www.google.com/amp/s/www.androidauthority.com/stock-android-vs-android-one-vs-android-go-860020/amp/
#11
Én már lassan 3 éve, hogy csak Xiaomi telefonokat használok. Nagyon megszerettem a márkát. És nem csak a telefonjaik jók. Van Power Bankom, fülhallgatóm, okos izzóm, okos karkötő. Mind-mind nagyon jó és minőségi termék.
#10
#8: Azért xiaomi szoros kapcsolatban áll a google-val is. Évente jelenik meg a Mi A széria, amely tiszta android kap, akárcsak a pixel sorozat. Természetesen 200€ alatt.
#9
#8: Amint elkezdenek ők is hálózatokat építeni a szövetséges országokban.
Ami nem annyira valószínű.
#7
Nekem a mostani telefonom egy Xiaomi Redmi Note 5 európai verzió. 4 giga RAM, 64 giga hely. Már elmúlt 1 éves és ahhoz képest, hogy 200 €-s telefon teljesen megbízhatóan, jól működik, frissítéseket kap mindenhez mindig. Simán vállalható képeket készít, bírok rajta játszani ha akarok, akksi 2 nap simán még mindig. Tök nem panaszkodom és szerintem olcsón adott egy jó és minőségi készüléket ez a gyártó.

Eddig minden márka "kihágás" után olyan élményem volt, hogy visszatértem a Samsung-hoz, kvázi minden második telefonom Samsung így. Viszont most úgy gondolom, hogy ez a telefon nekem még mindent jól tud, amire használom, maradjon csak még egy időt. Ha két éves lesz akkor kötelező jelleggel leváltom, de most úgy néz ki meg sem kottyan két év egy Xiaomi-nak. Amilyen fasza és/vagy érdekes telókat gyártanak és ami áron adják a legjobbakat is, szerintem egy akkori csúcsközeli Xiaomi lesz nálam a befutó. Persze nem ilyen fél millás dolog, de 100-110-ért már olyanokat kapsz túlük, hogy lefosod a falat, motoros szelfi kamera, iphone gyalázó kamera, legkeményebb snapdragon, szemgolyó rombólóan jól kinéző kijelző. Olyat.
#6
3 naopa vasaroltam meg az MI 9-et ami ar/arany ertekben a tobbi csucstelohoz kepest nagyon Jo kis keszulek
#5
#4: Najo akkor felejtos:)) szep azert
#4
#3: Xiaomi Mi Mix Alpha
Idehaza szinte biztosan nem lesz hivatalos forgalmazásban. De Kínában is 859.000ft-nak megfelelő jüanba kerül, szóval a hazai sarcokat rászámolva itthon bőven milliós tétel lenne.
#3
A kepen lathato modell szeriamodell? Mi a neve?
#2
#1: Kb 2-3 modell összesen, mutatóban, az se az összes szolgáltatónál. :D
#1
Eddig is volt szolgáltatónál... már 1 jóidelye :D