Folytatást kap a Path of Exile

A hétvégén tartják Új-Zélandon az ExileCont, aminek a nyitónapján az új-zélandi Grinding Gear Games több Path of Exile-bejelentést is megejtett. Bemutatkozott egy új kiegészítő, de jön a folytatás és egy mobilos kitérő is.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#5
#4: Én is úgy voltam vele, hogy elkezdtem vele játszani, játszogattam egy darabig, de már az elején is úgy voltam vele, hogy annyira nem fogott meg a dolog. Végül töröltem is és azóta sem raktam vissza, azonban a hír láttán gondolkodtam, hogy újra visszarakom és adok neki még egy esélyt. Csak hát ezzel az a baj, hogy általában, ami elsőre nem fogott meg az másodikra sem... pedig azért a stílus az egyik kedvencem szóval nem olyan játékosként álltam neki, aki hébe hóba nyomat hasonló játékokat és ennek ellenére nem tudott megfogni és ez baj szerintem. (legalábbis számomra :D)
#4
#2: Lényeg, hogy most már akadnak jócskán olyan aRPG-k, amiket nem lehet annyival félrefricskázni, hogy azt mondjuk, hogy Diablo copy,

Bár az IGN úgyis megteszi azért is, ahogy 7,5 pontot adtak a PoE-ra is.

Én amúgy amikor még új volt, kipróbáltam a játékot, elvoltam vele egy darabig aztán félretettem (semmi olyasmi, ami miatt rossz lett volna). Aztán látva, hogy milyen lett a játék, nekem rohadt hektikus helyenként a játék a buildeket elnézve. Úgy rohangálsz mint az őrült és rendszerint csak 1-2 skillt spammelsz.

Jól lehet máshol sincs ez így. Persze ez más RPGnél sincs máskép ha van egy jó builded, de nekem talán itt ütközött ki, hogy egy jó build birtokában egy kétskilles button-mashinggé silányulhat szerintem az egész játék anélkül, hogy bármi kis aprósáot használnál.

De cáfoljatok rá, és visszaugrok megint a játékba. :D
#3
Most megint kedvet kaptam hozzá, leszedem majd újra, miután végigtoltam a Death Strandingot.
#2
Hab
#1: Szerintem a Grim Dawn sokkal jobb, mint a PoE. Ott legalább nincs túlbonyolítva skill tree, viszont így is megvan a kellő mélység a játékban.
#1
Action RPGk királya lett és úgy nézem az is marad! Még a közelében sincs olyan játék, ami olyan komplexitású lenne, mint a PoE. Diablo IV-et elnézve nem is lesz jó ideig.