Terminator: Resistance - harc a jövőnkért!

Tegnap óta elérhető a Reef Entertainment gondozásában készült Terminator: Resistance, ami eddig leginkább elavult látványvilága miatt kapott nagyobb hírverést. Reméljük, a teljes játék azért nem okoz nagyon nagy csalódást!
  • Írta: Shifty

Kommentek

#21
#20: Gondolom, szórakoztatja őket. Úgy teszel, mintha egy autóversenyt szerető ember vagy egy darts esetleg golfot vagy pókert néző, szurkoló két külön faj lenne, csak mert más az érdeklődési körük.
#20
Minden olyan game ami egy mozifilm "támogatására" születik, legtöbbször tipikusan a "The game" taggal a címében általában 'zs' kategóriás ipari hulladék. Azt gondolom most is erről van szó, ez egy töltelék játék. Arra még nem jöttem rá, hogy ezeknek mi értelme, de biztos megvan az a piaci szegmens, akik ezeket is megveszik, csak nem tudom miért ?! :)
#19
Tudnék hosszabban is írni, de nem akarom elvenni mások kedvét. Ennél jobban :D
#18
Na, végigtoltam. Talán három olyan rész volt benne amit élveztem. De a játékidő nagy részében untam magam.
A grafika egy dolog. Attól még jó lehet egy játék. De ez szerintem nem egy jó játék. Komolyan mondom, a Colonial Marines kisebb csalódás volt.
Terminator rajongóként sokkal többet vártam. Esetleg némi intelligenciát a robotoktól. De nem volt. Simán sétáltak bele egymás után libasorban a fejlövésekbe. Eszükbe nem jutott bekeríteni. A hitbox nevetséges. Hiába lövöm csak a lábát, vagy csak a kezét, nagyobb gépek esetén csak az egyik fegyvert, a vége ugyanaz a robbanás.
A pár filmes utalás átjött, nem volt rossz, de annyira meguntam addigra a játékot, hogy már nem tudott felvillanyozni.
Az én pontszámom : 3/10.
#17
#14: :D
#16
#14: És még ahhoz is dögök voltak, hogy bőr textúrát készítsenek nekik...
#14
#1: Na tessék, már csak az maradt ki, hogy úgy mozognak a gagyi ellenfelek, mint a robotok.
#13
#12: Mondjuk a borzalom Rambo-t nem volt nehéz überelni:D Ha az első 2 film hangulatát hozza az amúgy elég nagy plusz, de ami gameplay-t láttam belőle az azért nem túl bíztató. Bár tény, hogy egy régi vágású FPS ma már úgy kell, mint egy falat kenyér:)
#12
Hát srácok, engem beszippantott.
Való igaz, hogy nem egy grafikai csoda, sőt, évekkel le van maradva. Cserébe gond nélkül fut egy több éves, 960m-el szerelt laptopon, high beállításokon. Ahhoz képest meg már egész korrekt.

Még nem tettem bele túl sok időt, de eddig a játékmenet is a több évvel ezelőtti FPS-ekét hozza. Ami (számomra) abszolút nem baj, hiányzott már egy ilyen a sok nyílt világú játék között. Könnyen lehet hogy jó ideje ez lesz az első FPS amit végigjátszok.
A grafikai hiányosságokért (engem) abszolút kárpótol az atmoszféra. Nagyon jól megteremtették az ítélet napja utáni hangulatot, a pálya design is a helyén van. A hangualata, a zenékkel együtt, valamiért az első 2 filmre emlékeztet, nem a későbbiekre, ami hatalmas piros pont.
Meg kell jegyezni, hogy nagyon sokat hozzá tesz a játék élvezetéhez, ez a fent említett Terminátor hangulat. Aki nincs ezért oda, akit ez nem fog meg, annak nem biztos hogy enélkül is meg fog állni a lábán a játék.

Ahhoz képest hogy a Teyon előző játéka egy gagyi railshooter volt, ez igen komoly előrelépés. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő játékuk, szemmel láthatóan fejlődőképes a csapat.
#11
#10: Megéri, lehet olvasni olyan nem ajánlott értékelést, ami hosszasan fejtegeti az atmoszférát, az RPG rendszereket, grafikát, hosszútávú játékélményt, döntés következmény rendszert és a végére nem ajánlottat ad a játékra úgy, hogy 50 perc az összes játékidő neki benne és 30 percnél írta az értékelést.
#10
#8: Steam-en nagyon pozitív az értékelése, ott is lehet olvasni róla.
#9
#6: Már jó 10 éve olyan szinten vagyunk, hogy még a korszerűtlen játék sem ronda. Ha tényleg komoly bajok vannak a játékkal, érdemes lett volna azzal kezdeni, nem pedig órákkal később reakcióként odalökni, hogy más baj is van vele.
#8
Aki játszik vele, írja már le milyen.
#7
Jól van én meg T buzi vagyok én még véleményt sem néztem. Nem azt mondom, hogy még ma megveszem, de hamarosan tuti elkezdem és meglátom.
#6
#5: nem ,de vannak elvárások ma már.
A játéktól se estem hanyat csak az már kimaradt. Néha egy lépegető ,néha egy repülő tárgy ,néha egy gép pók , és egy rohadt ronda patkány
#5
#1: És egy játék ezektől lesz jó.
Hát persze.
#4
Igazából csak digitálisan lehet megvenni egyenlőre csak ps4-re és xox-re.
Én 2 konzolboltba is előrendeltem de se hol se kapták meg talán majd jövő hét hétfő vagy kedden lesz.
#3
#2: Éppen ezért fogom mindenképp kipróbálni én is. A gyenge technikai megvalósítás ellenére is szórakoztatónak tűnik.
#2
Érdekes módon akik tolják, a hibái ellenére is dicsérik.
Ennyi elég is egy jó játékhoz. Szórakoztató legyen