Félórán át pörög a PC-s Halo: Reach

A hétvégi X019 speciális Inside Xbox-eseményén a Microsoft megerősítette, hogy decemberben érkezik meg a Halo: The Master Chief Collectionbe a PC-n is nyúzható Halo-előzmény, a Halo: Reach. Nézzünk is bele!
  • Írta: Shifty

Kommentek

#38
#34: Pedig egy Call of Juarez 1-2 és Gunslingert még be kell vállalnod, ha jót akarsz magadnak :P
#37
#35: "Ha pedig valami már eleve kevésbé szimpatikus, beleköt mindenbe azzal kapcsolatban" Való igaz. Én ezt megpróbálom úgy megoldani, hogy nem is megyek olyan hír alá :P

Amúgy az UC2 PS3-an is álleejtős volt. Egy tömör 1:30-as gameplas elég volt, hogy azt mondjam kell egy PS3. Számomra mai napig a legjobb PS3 ex. A többi viszont meh kategória. Főleg a négy, ami alapból nem lett volna rossz, de úgy felfújtá(tok) hogy valami világmegváltóra számítottam. Mint ahogy a HZD-nél is. Szóval ezeknél nem kifejezetten a játék hibája.

Dark Soulssal is egyetértek. 25+ éve játszom és az elsőnél mintha önálló életre kelne a játék és nem azt csinálná amit én akarok. Nem mellesleg, hogy a fantasy se nagyon jön be. De ott a TheSurge 2 amit szemellenző nélkül inkább The Surge 1.5-nek mondanék, és valóban egy AAA középszar game, mégsem bírom letenni.
#36
#34: Én Nier: Automatával voltam így:D Nagyon nem vonzott ez az egész japán szexrobotos style, aztán haverom megvette nekem szülinapomra, és annyira elkapott, hogy simán benne van nálam a generáció legjobbjai között:D Igen, RDR2 atmoszférája és karakterei egyszerűen fenomenálisak, kompenzálják a kissé nehézkes lövöldözést. De mihelyst sikerül beújítanom egy PC-t beszerzem arra is, és akkor már a célzással sem lesz gond:)
#33
#32: Hey, nem úgy volt, hogy te nem komázod a westernt? Hazug disznó:P Az UC nem annyira kiemelkedő voltát pedig szerintem az egész világon csak ketten osztjuk, úgyhogy sanszosan bennünk van a hiba:'( De tetézem, én az inFamous: Second Sont sem tartom 6/10-nél többre, pedig sokak szerint az is a "húha" kategória. De az RDR 2-höz jó szórakozást, az az analógok rossz kalibrálásán kívül kb. tényleg hibàtlan, már ha vevő vagy a lassabb, merengősebb játékmenetre:) Ha nem, akkor neked is egy lovaglószimulátor lesz, mint sokaknak:D
#29
Még mindig itt tartotok? xD
#25
#22: Csak a Halo 3 több díjat nyert mint az első három uncharted együtt, de gondolom az sem számít, mert mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Engem nem zavar ha nem tetszett a Halo, vagy ha te vagy az uncharted fanclub elnöke, de azt undorítónak tartom ahogy itt megpróbálod megmagyarázni, hogy akinek az uncharted középszer, annak játszania se lenne szabad, de persze a Halo az objektíven középszer, és aki nem ért egyet, azt csak elvakítja a marketing, amin csak az olyan felvilágosultak látnak át mint te.
#23
#20: Egy szóval sem mondtam, hogy nem tetszenek, különben nem vittem volna végig őket, és abban is egyetértek, hogy részről-részre fejlődött (nekem speciel a 3. adta a trió közül a legjobban, mert abban volt a legkevesebb idegesítő szekvencia, és azok is jobbára a vége felé). Épp csak nem az a 11/10 játék, aminek az emberek többsége tartja, ahhoz túl sok hibája van, és volt a maga korában is. És nem, hiperrealizmust sem várok tőle természetesen, de egy játék, ami a fejlesztők szerint a kalandfilmek nyomán halad ne írja már ki félúton, hogy trophy-t kaptam az 500. megölt ellenfélért, mert erre a mennyiségre még egy Doom is kalapot emel. És - többek között - ezért is tartom ezerszer jobbnak a 4. részt az összes többinél. Ott az akció-platformer/sztoritájm arány kb. 40-60% volt (és az akció nagy részét is ki lehetett beckelni normálisan működő lopakodással), nem pedig 80-20, mint az elődökben. Ha lövöldözni akarok arra 1000 másik játék is van, amik sokkal jobbak benne.