Interaktív koncertre indul az Undertale

  • Írta: szlav
  • 2019. november 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A generáció egyik legkülönlegesebb indie gyöngyszeme, az Undertale interaktív koncertturnéra indul, bármit is jelentsen ez a gyakorlatban. Már megkezdődött a jegyelővétel a chicagói első előadásra.

Összetett kérdés, hogy pontosan mitől lett az Undertale az utóbbi évtized egyik legmeghatározóbb indie játéka, de a furcsa karakterek, a játékos előtt álló különösen szabad választási lehetőségek és persze a nagyszerű soundtrack kétségkívül hozzátettek a teljes élményhez. Ezt hivatott valamelyest reprodukálni az Undertale LIVE, egy interaktív zenés kaland, amely különleges koncert formájában hozza újra életre a népszerű játék esszenciáját.

Egyelőre mi sem vagyunk benne biztosak, hogy hogyan fest majd a Chicagóban debütáló előadás, hiszen a "fel a kezeket" típusú közönségbuzdításon túl nem sok interakciót láttunk a hagyományos élő koncertek során. Az AWR Music Productions és a Fifth House Ensemble showja azonban messze túlmutat majd ennél, hiszen a zene mellett a közönség követheti majd a játékból ismerős vizuális elemeket is, valamiféle szavazási rendszer segítségével pedig ők maguk irányíthatják a narratívát és az akciót, ezzel befolyásolva a koncert (és a történet) kimenetelét. Mindenképpen érdekes koncepciónak hangzik. 

A koncert 2020. január 11-én zajlik Chicagóban, a jegyeket azonban már most elkapkodták. Reménykedjünk benne, hogy sikeres lesz a műsor, így talán egyszer hozzánk is eljuthat ez, vagy egy ehhez hasonló show!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...