Márciusban jön a VR-os Half-Life-játék?

Nem először csiripelik azt a madarak, hogy VR-játékként térhet vissza a Half-Life-sorozat, de most úgy tűnik, a Valve tényleg dolgozik valamin. A Half-Life: Alyx állítólag márciusban jelenik majd meg.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#5
#2: Én is úgy érzem, hogy volt egy közepes koncepciójuk, amiről tudják, hogy nem fognak sokat eladni, és ekkor jött az ötlet, hogy HOPPALÁ! Hát rakjuk rá a Half Life nevet és már is tarolunk! És 100%-ig biztos vagyok benne, hogy 1-2 év múlva jön egy only VR Portal játék is.
#4
Alapvetően ha belegondoltok a Valve játékainak és boltjának népszerűsége és piaci értéke nagyon gyorsan túlnőtt saját magán. Már önmagában a HL2 megjelenése körüli problémák, csúszások tekintetében is megértem, hogy ezt az utat választották... Egyszerűen nem voltak felkészülve és piacilag bár helyesen, a Steam támogatására fordították az energiájukat, ez egyenes út volt oda, ahol most tartunk... :(
#3
#2: Jaja...
#2
Azért kiadhattak volna egy hl2 ep3-t vagy hl3-t és utána kellett volna ezzel a vr-os dologgal foglalkozni. Nagyon pipa vagyok a valvera, hogy a sok pénz miatt ennyire eltávolodtak önmaguktól és magasról tojnak a half-life rajongók fejére. Annyira vártam a hl2 ep2 folytatását, hogy bejárom boralust és megtapasztalom milyen a combine advisorok elleni harc erre a rengeteg pénz, amit steam miatt folyt be annyi, mennyire elferdítette a személyiségüket. Emiatt lehet, hogy nem is lesz olyan jó a vr-os half life, sőt szerintem középszerű lesz. Ezek miatt kéne jól megadóztatni a nagyvállalatokat, mivel már a valve is közéjük tartozik.
#1
Legalabb valami. Lehet ezzel kezdodik a marketing hullam az uj resszel kapcsolatban csak lenne igazam