A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csendesedik az év végi játékőrület, de még mindig nem vagyunk túl rajta. A héten fut be a legendás Shenmue régóta várt harmadik része, és a Sniper: Ghost Warrior-sorozat is új epizóddal bővül.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
#10: Úgy értem a mindent, hogy rosszabb minőségben, drágábban, felesleges internet terhelés mellett és laggal --> tehát minden tekintetben rosszabb, mint ha natívan játszok...

De akár úgy is érthetném, hogy amióta ez a szar van ( streaming ) minden kiadó azt hajtogatja, hogy ez a jövő ( mert ők azt szeretnék --> még több pofátlan 'money grabbing' ), mert ez csak nekik jó. Tehát ők megpróbálnak majd minden létező eszközzel kib@szni velünk, hogy rákényszerítsenek erre, mert kell a pééééééééénz.

..és bár nem kezdünk mondatot 'és'-sel, de hozzá kell tennem, hogy bár nem tartozik ide - csak részben - de ezért haragszom az epicre is, mert a felhasználók nem jártak jobban azzal, hogy ők egyáltalán léteznek, de legalább láthatjátok - legalábbis azok akik nem járnak csukott szemmel birka módon - hogy ez hová vezethet... :(((
#12
#1: A Shenmue -nak kicsi,de annál keményebb a rajongó tábora...látnád milyen tagok vannak a Shenmue csoportba.
Én ma vettem volna,de egyik konzol boltba se volt raktáron....
#11
#10: Nem, hanem a digitális eladások miatt amit szintén mindenki temetett akkoriban. Less rá a legutóbbi blogomra és hozzászólásokra. :)
#9
#7: Nég szép! Miért örüljek valaminek amitől minden csak szarabb lesz, mint eddig ? :)
#6
#5: Igen komolyan mivel a gyereket érdekli de azért 12 ezerért meggondolandó hiába tűnik jónak ha egy kis rövid akármi.
#5
#4: Ezt komolyan kerded? :)))
#4
Bee szimulátor teszt várható lesz?
#3
#2: Én írtam mivel nem lehetett előrendelni magyar konzolos boltokban pl Konzolvilág Alzán találtam 17500 Ft. Onnan vettem a Trine ultimate collectionst is 15 - ért és az említett bolt + Konzolokszervíze videojátékbolt be se vette miután végigvittem mivel nincs nálunk forgalmazva. Ugyanez a Shenmue 3 esete is viszont jó hír hogy lesz dobozos is. Majd használtan biztos megnézem addig viszont úgyis lesznek tesztek.
#2
#1: Jelen! Talan meg megvarom az elso teszteket, esetleg karacsonyra, de mindenkepp megveszem. Sajnos nalam kimaradt a sorozat, de akik jatszottak az elozoket, azok messiaskent varjak.

Egyebkent egy multkori Shenmue hirnel valakik azt irtak, hogy csak digitalisan jelenik meg. Utananeztem, pc-re es ps4-re is jon dobozosan.
#1
Veszi valaki a Shenmue 3-t?