Amerikai toplista: tarolt a Call of Duty

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group legfrissebb jelentése. A hónap nagy győztese a Call of Duty: Modern Warfare volt, egy játék sem tudott labdába rúgni mellette.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
#22: Én is így álltam hozzá, aztán az egyik barátom vett a feleségének egyet. És tényleg remek ketyere. Kár, hogy annyira drága, és a kontent is az sajnos rá. Egyébként még egyszer mondom, én is vennék, ha olcsóbb lenne!
#22
Egy embert sem ismerek, akinek lenne Nintendo Switch-je, pedig akad pár kocka barátom. Ki veszi meg ezeket?
#21
Amit egyébként nem hozott le (többek között) ez az oldal, hogy a Gears 5 eladásai, hiába a gamepass, már lehagyták a 4-ik részét.
#20
Nagyon örülök hogy az Outer Worlds ottvan a második helyen. Remélem hogy több ilyen minőségi cím érkezik a jövőben. COD meg szokásos..bár én bevallom, nekem eddig pozitív csalódás az új MW
#19
#4: Jaj, nem jöttek. Beégtél.
#18
#16: Azért el tudnám viselni ha a ps5-el egy handhel verzió is jönne. Hátha most összejönnw nekik, csak anbyit kéne tenni hogy lekopizzak a switchet, felturbózzák és a ps5 exekkwl is lehet rajta játszani. Kár hogy kicsi rá az esély.
#17
#16: Atari, Sega, Nokia...
Nem a Sony volt az első aki "tökönlőtte magát", valahogy mindenki belebukott, ráadásul a handheld piac haláláról cikkeztek pár éve a mobil játékok előretörése miatt.
#15
Hihetetlen a switch népszerűsége és expanziója! Nintendo megint belenyúlt!
#13
#12: benéztem. Az is benne van.
#12
#11: Hát ja. Cod még durvább eladást mutatna.
Tavaly is ott tarolt a leginkább, mi lehetett most.
#10
#4: Xbox exek azért nincsenek benne, mert effektíve nincsenek? Ha már fanboykodunk tessék szíves rendesen csinálni és nem hagyni támadási felületet.
#9
Hogy a call of trutyiban lehetséges ez. Bocs hehe
#8
Az a durva, hogy az Outer Worlds ott van a második és a Breakpoint meg a hatodik helyen...
#7
#4: Én Xbox exet se látok benne... :) Ellenben 6 Switch játékot is, ami nagyon komoly.
#6
#5: +1
#5
#2: Szerintem a cod soha nem is hiresztelte magáról hogy hü de realisztikus akarna lenni, arra ott az arma és nem véletlen egy réteg játék, a valóság nem olyan szórakoztató.
#4
Mindjárt jönnek a habzó szájú PS fanboyok, hogy de hát nincs benne egy exkluzív címük se...