Alig három napot bírt az új Denuvo

Úgy tűnik, hogy nem okozott különösebb akadályt a crackereknek a Denuvo védelmi rendszerének legfrissebb változata. A Star Wars Jedi: Fallen Ordert így alig három nap alatt sikerült feltörniük.
  • Írta: szlav

Kommentek

#58
#54: Annyi mindent írhatnék :D
De ezt már többször átbeszéltük, és itt is kifejtettem az álláspontom :)
Maradjunk annyiba, hogy a személyeskedést nem veszem fel.
További szép napot és így talán kicsit nyugodtabban mint legutoljára beszéltünk alkalmam van elmondani hogy a legjobbakat kívánok neked.
#57
#56: Úgy repül vele az idő, hogy észre sem fogod venni, hogy nem ettél és nem fog hiányozni az a kaja :D Ha elérek egy checkpoint-ot, mindig az van bennem kicsit abbahagyom és egyszerűen előretekintek és látom, hogy, megint valami jó helyszín csalogat és megyek tovább :D Sajnos egyszer vége lesz.
#56
#55: És ez a hozzászólás volt, ami miatt eldöntöttem, hogy a jövő heti kajapénzemből inkább megveszem a játékot :D
#55
Nálam nagyon ritka az a játék, amit nem rakok le másfél óra után (ez már nálam a jó játék kategória, amit ennyi ideig nem rakok le, szeretek játszani, de nem vagyok függő és ennél többet nem szoktam egyhuzamba játszani) viszont ezt majdnem 4 óra után szakítottam meg először hát akkor mondhatjuk, hogy el van találva, mert engem nehéz ennyi időre egy játéknak a képernyő elé ragasztani. Szóval ez telitalálat nálam! Nagyon ott van a szeren.
#54
#43: Szerintem teljesen máshogy definiáljuk az álszenteskedés dolgot, de ez már a hálátlannál is kiderült.
Részemről max havi 2 filmet töltök le nCore-ról és akkor sem a spórolásvágy miatt. HBOGo előfizetés mellett, moziklub, netflix is van. Ami ezeken fennvan, azért fizetek holott az ötödét nem használom fel. Sőt, van hogy hozzá sem szagolok de az előfizetést megújítom, csak mert nem akarok kimaradni a sorból.
Játékoknál egyenesen nem érzem jól magam, amikor nagy ritkán erre vetemedek de akkor is csak olyat, ami máshogy digitálisan nem fellelhető vagy megvan dobozosan de optikai meghajtó hiányában, letöltöm.
A fő lényeg az, hogy ezt a magam szórakoztatására csinálom úgy hogy rengeteg másért fizetek, legyen az az operációs rendszerem vagy olyan program amit naponta használok és nem a tört verziót töltöm le, hanem tisztességesen kifizetem az árát. Mert.... használom.
Persze nézhetnék második monitort 100 ezerért, megadva a minőséget és közben egy alreggel tölthetném ezerrel a játékokat amivel aztán eladom magam, de nem teszem mert a pofámról a bőr is lesülne...
#53
#48: Elvileg csak a Netflix profilodban be kell állítani a magyar nyelvet, utána telón kijelentkezés az appból, aztán vissza.
#52
#50: Milyen érzés homoszexualisnak lenni?
#51
#48: Szerintem működnek.. Az összes feliratot ki lehet választani, egyébként pedig van ingyen 30nap, ki tudod próbálni.
#50
#36: Nemtudok régi game-ket játszani melyeknek elavult a grafikája, muszáj hogy megfogjon és nincs kedvem többször végigvinni őket úgy hogy előre tudom mi lesz.
#49
24 óránál vagyok jelenleg, és még csak most megyek a Dathomir-ra. Igaz, az elmúlt cirka 3-3 és fél órát azzal töltöttem, hogy 100-ra "kipucoljam" a Bogano, Zeffo, Kashyyyk bolygókat. :-D De megérte, mert olyan jól mutat a térképen a pipa az Explored szócska mellett. :-D És akkor még itt ez a Dathomir, ahol ugyan jártam már a játék legelején, de akkor még lófasz képességem nem volt, és nem is igazán nézelődtem, mivel célirányosan jöttem ide egy bizonyos dologért. :-) Szóval örvendetes, hogy nem egy ilyen 8-9 óra alatt kipörgethető valami lett, persze tuti kilehet ennyi idő alatt is játszani, ha valaki csak a sztorira megy rá. Én mindenesetre továbbra se unom és imádom minden percét.
#48
#46: Erről jut eszmbe... Azt tudja-e valaki, hogy van-e lehetőség arra (VPN nélkül), hogy én mondjuk Romániában magyar netflixre "szerződjek"? Vagy a feliratok működnek-e globálisan? Mert nekem pl. ez a legnagyobb gátja annak, hogy előfizessek. Pesti vagyok, rohadtul nem akarok uruk hai-ul netflixet nézni. Se angolul (vagy legalább felirat legyen magyar, mert kb. esténként lenne talán kicsi időm filmet nézni, akkor pedig már eléggé le van fáradva az agyam és jól esik a magyar felirat).
#47
#46: HBO GO van mert telefon előfizetéshez adták. Hívogatnak is hogy nem akarom-e lemondani mert már nem jár hozzá :)

De mivel amiket nézek kb 30 tv csatornán megy nem fogok 30 szolgáltatónak fizetni szóval ja film sorozat only warez.
#46
#45: Mondom, mindenki úgy intézi ahogy akarja, de azért az HBO Go alkalmazás pár ezer forint havonta, ugyanúgy a Netflix is... Szóval meg lehetne oldani ha valaki akarja, és telefonon is lehet nézni.
Én mindig cserélgetem az előfizetést, és most nagyon kíváncsi leszek a Disney féle megoldásra is.
Bátran ajánlom mindenkinek a Netflixet...Igaz a szinkron még elég kevés filmen van, de felirat szinte mindegyikhez megtalálható.
Kb 1,5 éve keztdük használni a családdal, és azóta már filmeket sem nagyon töltök le.
Szerintem rohadtúl megéri
#45
#43: Én ezért szoktam kiemelni mindig ,hogy JÁTÉKOT már nem warezolok ,filmeket , sorozatokat igen. 12 órázom , élőbe sose tudnám nézni a sorozatokat mert kimaradna rengeteg rész + mióta van gépem nem néztem tv csatornát, érdekli a halált a sok buzeráns reklám..
#44
#43: Off:
Lehetne valami szerkesztés gomb azoknak akik olyan bimbók mint én :D
#43
Én egy ideje nem torrentezem játékokat. Ez inkább annak köszönhető, hogy utálok Windowst telepíteni azért mert benyalok valami szemetet...ha valaki torrentezni akar, csinálja, semmi jogom nincs beleszolni mi a pálya.
Mondjuk durva, hogy mennyire álszent emberek vannak itt. Biztos vagyok benne, hogy amíg itt harcolnak azért, hogy multimilliárd dolláros cégeknek legyen még 5 forintja Pistike diákhiteléből, addig a filmeket úgy szedik le ncore boltból, mintha muszály lenne. Pedig pont ugyanarról van szó abban az esetben is...
#41
#40: ... Játszik vele 30 percet ami a tutorial (ahol az irányítást muratja be a játék), majd elutazik az első bolygóra, ahol az első szörny megöli mert hülye hozzá, aztán idejön kommentelni, hogy Tomb Raider klón...
#40
#38: Úgy valahogy, aki megveszi saját pénzén jobban belemerul és nem dobja azonnal mert nem világmegváltó.
Na meg előtte megnézi mit is vesz. Warezmatyinak meg semmit sem jelent, leszed valami mást.
#39
#37: Tomb Raider... Istenem...