Decemberben rajtol a PC-s Detroit: Become Human

Végre elérkezettnek látta az időt a Quantic Dream csapata, és megosztotta nagyközönséggel, hogy pontosan mikortól is bújhatunk kedvenc androidunk bőrébe PC-n. Sőt, a megjelenési dátum mellé még egy 4K-s előzetes is érkezett!
  • Írta: sirdani

Kommentek

#10
#9: Tudom, hogy az megoldja, csak mikor anno beléptem először a steames verzióba fura volt, hogy angol menü fogadott na. Amúgysem azért írtam, mert zavart volna az angol, (tekintve, hogy elég jól megy), csak példaként hoztam fel az esetet:)
#9
#8: Feltolod rá a patchet és magyar lesz a Gothic 3....
#8
#7: Mondjuk annyira azért nem 100%, hogy ha egyik helyen van akkor a másikon is lesz. Mármint itt fel van tüntetve, ergo természetesen lesz, de pl. én anno '76-ban megvettem a Gothic 3-at dobozosan, még magyar volt, 2-3 évre rá megvettem steamen és ott már nem volt választható a magyar nyelv, pedig még a platform is egyezett:D
#7
#6: Mivel magyar felirat van benne eleve így lesz a pc-sben is.

Sose játszottam az eszemet.

De ha vetted volna afáradtságot a store is írja:

Languages Supported

English / French / German / Italian / Spanish / Dutch / Portuguese / Swedish / Danish / Norwegian / Finnish / Russian / Polish / Japanese / Korean / Traditional Chinese / Greek / Czech / Hungarian / Croatian / Mexican Spanish / Brazilian Portuguese / Turkish / Arabic
#6
#5: Ezt most tényleg tudod vagy csak játszod az eszed, mint mindig?
#5
#4: Buta kérdés. Miért ne lenne? LESZ benne
#4
Vajon a pc-s epic store-s kiadásban is lesz magyar lokalizáció?
#3
A generáció egyik legkiemelkedőbb játéka. Röhejesen jól néz ki PC -n.
#2
Nem hiszem, hogy nagy gépigénye lenne. Konzolos fejlesztés, a ps4 erejéhez van igazítva. Ebben a játékban, ha szuper jól kinéző modellek vannak közeli képen, akkor "nincs háttér", vagy homályos, amikor van a latótérben minden, akkor meg nem olyan részletesek a modellek.

Amúgy jöjjön csak, nekem is elő van rendelve.
#1
Heavy Rain + a B:2Souls tetszettek nagyon, ez is előrendelve, várós nagyon! :)