The Game Awards 2019 - megvannak a jelöltek

Idén is megtartják Geoff Keighley év végi díjkiosztóját, a The Game Awardsot, amit ezúttal december közepén rendeznek majd meg. Mivel lassan ráfordulunk az év utolsó hónapjára, befutottak a kategóriák jelöltjei.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#41
#40: Super smash bros jelölése már miért lenne vicc kategória?
#38
Törölt felhasználó
Akkor ez el is dőlt, akár holnap is megtarthatnák. A Death Stranding az év játéka.
#37
Haha, a Days Gone nincs is jelölve. :D
Így kell hatékonyan komolytalanná tenni egy díjat. :D
#36
#35: +1
#35
Bocsika, de muszáj megvédenem az influencer kategóriában felsoroltakat...
Ha megnézitek a videót úgy van beharangozva, hogy az " év tartalomgyártója", ergo ne hasonlítsunk össze egy olyat aki mondjuk sok pénzt beleöl, hogy tartalmas és élvezhető videót csináljon, meg egy olyat, aki csak a mennyiségre megy. Az influencer nem egyenlő a tartalom készítővel...
#34
Azért a Days Gone hiánya elég érdekes. Ha év játékára, és a történetre nem is (pedig abban is baromi erős volt), azért a legjobb játékzene indulói között felbukkanhatott volna, brutális jó a soundtrack-je. Lásd: Main Title & Nathan Whitehead: I Remember.
#33
#21: Az a helyzet, hogy ez Geoff Keighley saját show-ja, amit ő talált ki, hogy csinálni fogja és saját zsebből fizeti az egészet. Láthatjuk, hogy bejön neki, mert rendületlenül megtörténik minden évben. Szóval tényleg, ott ő azt jelöl, amit akar. De szerintem az is lehet, hogy már a nyerteseket is tudja. Hmm.
#32
#30: Na jól van már elmehetsz a picsbe ilyet írni hogy könnyű. Á brutál vagy amúgy 5 végigjátszással. Nekem is nagyon betalált de egyszer bőven elég volt a hatalmas állandó izzasztó élménye. Days Gone jelöletlensége hihetetlen és az új Star Wars sincs sehol annyira új még?
#30
A Sekiro: Shadows Die Twice simán megérdemelné az év játéka címet a From S. nagyon betalált a játékkal, bár kicsit könnyű lett de bőven szerethető én NG+5 kört toltam és platináztam.
#29
#17: "Legjobb szerepjáték, pl. "Disco Elysium (ZA/UM)" de SEHOL a GreedFall, ugyan már! :D :D XD"
Legalább ne a remélhetően/megérdemelt végső nyertesbe kötöttél volna bele :D. Nem véletlenül kapott 4 jelölést, a The Outer Worlds-nél is jobb RPG sztem. Ha lett volna tökük, akkor az év játéka hatosába is inkább a Disco Elysiumot rakják a The Outer Worlds helyett. Persze az is nagyon jó lett, szóval nincs vele baj, plusz polkorrekt jelölés a Bethesda orra alá.
Macifasz véleményét én is osztom, kevés dolog lett jó az Anthemben, de az viszont nagyon, egyik ilyen a zenéje és a hangeffektek, ami egy jelölést ért volna.
Na nem mintha túl sokat számítana egy ilyen díjátadó,,,
Jövőre sokkal erősebb lesz a GotY lista.
#28
#24: A Sekiro nekem se jött be pedig nagy soul fan vagyok.
#27
#26: Ezért írtam az utána lévő mondatot is, nem az én zsánerem, így nem tudom értékelni. Nyilván ami nem a zsánerem azt nem fogom év játékának jelölni.
#26
YanezModerátor
#24: " Ezt is csak streamen néztem végig. Nekem nem jött át a hangulata..."

No comment.
#25
#24: Annyi kimaradt még a Days Gone-hoz hogy azt az indokolatlan sok töltőképernyőt nem tudtam mire vélni. Nagyon szétdarabolta a játékot.
#24
Sokan írjátok a Days Gone-t, de nem vagyok meglepődve, hogy nem került fel a listára. Számomra az év egyik legjobban várt játéka volt, de a legnagyobb csalódás lett belőle. A története kiszámítható, a karakterek sem voltak olyanok akikért nagyon izgulni tudtam volna, a játékmenete a hordáktól eltekintve unalmas volt és nekem hiányzott belőle a táborhelyek fejlesztésének a lehetősége. Összességében nem tudott semmi olyan pluszt nyújtani ami miatt év játékai közé raknám.
A Death Stranding egy rétegjáték, nyilván ha egy COD meccs után ülnék le játszani vele legrágnám az alkarom, de így hogy csak ezzel játszok órákat el tudok tölteni a mászkálással. Nálam eddig ez az év játéka.
A Control, Super Smash Bros. Ultimate, The Outer worlds jó játékok, de ezekben sem érzem az átütő erőt egy év játéka díjhoz. (utolsó kettőt csak streameken néztem)
A Sekiro-t mondják sokan, hogy szerintük az lesz az év játéka. Ezt is csak streamen néztem végig. Nekem nem jött át a hangulata, de én nem is szeretem a souls like gameket. Azért játszok, hogy megnyugodjak nem hogy felb...m magam.
#23
#17: Abba még a TLOU2 bele fog szólni,nem olyan biztos az még.
#22
YanezModerátor
Jó látni, hogy az év díjánál nem a multis tucatlövöldék szerepelnek. A single játékoknak ugye nincs jövőjük. :) Days Gonet szerintem valami érthetetlen okból hagyhatták ki, de az is lehet, hogy véletlenül lol. Engem ez a díjátadó annyira sem érdekel, mint egy eszkimót a horgászattal kapcsolatos tippek. Jó hogy ilyen is van, de ettől nem lesznek jobbak a játékok. Ez nem nekünk, hanem a fejlesztőknek szól.