Gears 5 - jobban fogyott, mint a negyedik rész

Phil Spencer még a múlt héten tartott X019-en adott interjút az Eurogamernek, amiben elmondta, a Gears 5 remekül teljesített eddig, az új rész eladásai ugyanis simán felülmúlták a negyedik epizód eredményeit.

Pontos számadatokat természetesen nem közölt Phil Spencer, de azt megerősítette az Eurogamernek, hogy nagyon elégedettek a Gears 5 teljesítményével. Az ötödik rész eladásai ugyanis felülmúlták a negyedik epizód eredményeit, ami már csak azért is nagy dolog, mert a szeptemberben bemutatott Gears 5 az Xbox Game Pass részeként is elérhető volt a premier napjától kezdve. Úgy tűnik, a rajongók vásárlási kedvét ez sem fogta vissza.

Spencer úgy nyilatkozott, hogy nagyon örül a sikernek, ráadásul ez most bizonyítja, hogy az Xbox Game Pass nem vág alá az exkluzív játékaik eladási eredményeinek. Mint mondta, a jövőben is az a célja a Microsoftnak, hogy választási lehetőséget biztosítson a rajongóknak, így aki szeretné, az az előfizetéses modellen keresztül beszerezve játszhat a játékkal, míg mások nyugodtan dönthetnek a végleges vásárlás mellett is.

6 komment - szólj hozzá!