Project Scarlett - a teljesítményen lesz a hangsúly

Phil Spencer az Eurogamernek adott interjúban elárulta, hogy nagyon sokat tanultak az Xbox One elrontott rajtjából. A Project Scarlett kapcsán nem fognak kompromisszumot kötni, így bevállalják a magasabb árcédulát is.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#57
#55: Ááá... Pityánál hatványozottan nagyobb ostobaság keveredett arrogánsabb viselkedéssel. Gyakorlatilag írni is alig tudott.
#56
#16: VÉGRE VALAKI!!!
#55
#54: Nem ő a vérpistike véletlenül? Ő volt ilyen :D
#53
#51: " ...jó minőségű magyar kifejezés nem létezik, csak minőségi..."

WTF... És úgy egyébként is...SGRAM? Te PS1-ről beszélsz, vagy mi?
#51
#47: Ha attól eltekintünk, hogy jó minőségű magyar kifejezés nem létezik, csak minőségi, akkor is egy termék minőségébe a hardware is beleszámít. Most először írod, hogy a hűtésről akartál gondolni, csak tévesen írtad. A személyeskedéssel csak a teljes tájékozatlanságodat és a kulturális szintedet minősíted. Teljesen nyilvánvaló, hogy élőben kussolsz, az elfolytott frusztrációidat próbálod meg kiélni egy fórumon, ahogy egy igazi férfihez illik :D Ha már témánál vagyunk: Azóta már sikerült felfogni, hogy a konzolokban nincs SDRAM, csak SGRAM, vagy még mindig abban a hitben élsz, hogy sdram és grafikus sdram külön-külön van benne?
#50
#49: Annyira utánam írtad, és nem is "válasznak", ennyire nem olvasam vissza sorry.
#49
#44: Kinek nem inge, ne vegye magára, én elsősorban a #33-as kommentre gondoltam.
#46
#45: ...japánok hogy nagyon rámennek...
#45
#40: Állítólag azt nyilatkozták a japánok hogy nagyon eámenek köv genben a közép- európai terjesztésre, meg támogatottságra. Énna helyedben lehet nem is vennék már ps4-et hanem ps5-re tennék félre ami nagy valoszinűséggel kompatibilis lesz a ps1,2,3,4-el. Én csak abban reménykedem hogy ps4-es játékok futni fognak rajta és a digitális játékaimat átvihetem ps5-re. De jó lenne!
#44
#41: "Mindig viccesnek találom ezt a “One X 1 évvel később jött, még szép hogy erősebb” érvelést."

Ha elolvasod, ott volt hogy drágábban. Én nem arra céloztam hogy 1 év kellett kifejleszteni a technológiát... hanem hogy ha egy évvel késöbb is drágább volt, akkor azért elvárható volt hogy cserébe jobb....
#43
#42: Nagy rakás szar mindkét hardware, a ps4 pro és a one x is, műszaki értelemben. Előbbi megjelenése idején 2 évvel volt elmaradva az aktuális technológiai szinttől, utóbbi 3 a gpu-t tekintve. A polaris nem gamingre készült kártya eleve, ezért is vödör szar a hatásfoka. Az új generáció esetében PC-hez képest max egy éves lemaradás lesz gpu-ban és cpu-ban is.
#41
Mindig viccesnek találom ezt a “One X 1 évvel később jött, még szép hogy erősebb” érvelést. Mint ahogy arra már más is rámutatott, a One X nem olyan cutting edge technológiát használ ami nem állt volna rendelkezésre a PS4 Pro idejében. A két konzol közötti különbségek abból adódnak, hogy teljesen más célra készültek.
A Sony-nak egy olcsó “4K” konzol kellett, gyorsan, hogy meglovagolhassák a 4K TV-k elterjedését, a Microsoft-nak meg egy olyan konzol kellett amivel megváltást nyerhetnek a sima One tervezésekor elkövetett hibáiktól.
#40
Tudjátok, hogy nem kellett sokat kérlelni, hogy a Sonít ekézzem... DE...ha egy elfogadható hardvert tesznek le és lesz alternatíva asszimetrikus kontroller terén - márpedig az most is van - és a GEARS játékok, meg úgy általában az MS címei még öreganyám szenes vasalóján is futni fognak, el nem tudom képzelni, h mivel vesznek rá, h ne cseréljem le az xboxot. S hab lesz a torán, ha a sony megtartja a jó szokását és magyar felirattal jelennek meg a játékok....
#39
#37: Egy konzol annyit ér amennyit a játékai.