Csernobilba visz a Spintires új kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 20.
  • Letöltés
Link másolása
Decemberben válik letölthetővé a Spintires legújabb kiegészítője, amely Csernobilba kalauzolja el a játékosokat. Ezúttal a Geiger–Müller-számlálóra is érdemes lesz odafigyelni, amikor a behemót gépeinkkel megküzdünk a terep viszontagságaival.

A Spintires fejlesztői is meglovagolják az HBO sorozata által keltett hype hullámait, a játék decemberben megjelenő kiegészítője ugyanis Csernobilba kalauzol majd el bennünket. A lényeg természetesen nem változott, a célunk az, hogy behemót gépeinkkel biztonságban eljuttassuk a rakományunkat a kijelölt helyre, ezúttal azonban nemcsak a tereppel, hanem a radioaktív sugárzással is meg kell küzdenünk.

Bizony, a két új járgány (B-157 és B-505) mellé ugyanis kapunk egy Geiger–Müller-számlálót is, így remélhetőleg minél kevesebb sérüléssel megússzuk a kiruccanást. A fejlesztők egyébként az erőmű környéke mellett Pripyatyot, a Vörös-erdőt és a Duga radart is beletették a csomagba, szóval ismerős helyszínekből és látnivalókból nem lesz hiány. Fontos kiemelni, hogy a DLC a 2014-es Spintires játékosainak szól, a továbbfejlesztett verzióként bemutatott MudRunner nem kapja meg.

6.
6.
Rókalesőcipő
#5: Én imádtam mind2-t. A régi valóban nehezebb volt, sokkal többször elakadtál és mehettél kihúzgálni az elakadt verdát. Az már más kérdés hogy workshop-ból tölthetsz le olyan kocsit ami 200zal megy át a legnagyobb sáron is difizár nélkül és egyszerűen nem tudod elakasztani. Lehet majd én is visszatelepítem egy kicsit. Jövőbe valamit mostmár újíthatnának, mert kevés ez a vigyed a fát, meg vánszorogj tengelyig a sárban gyök2vel.
5.
5.
joshfeed
Én a Spintires botrány után a Mudrunnerre váltottam, de most hogy lettek új patchek meg új DLC-k azt kell mondanom, hogy a Mudrunner puding lett és casual könnyű a régi Spintires pedig erőre kapott. A hardcore gamereknek mindenképp a Spintirest ajánlom.
4.
4.
Aborg
Az elozo DLCt probaltam az uj narancssarga verdaval, de en ugy lattam hogy a SPINTIRES le van mar maradva a MUDRUNNERhez kepest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...