A Counter-Strike-ba is megérkeztek a hősök

A Counter-Strike: Global Offensive is halad a korral, a legújabb Operation keretei között már nevesített, háttértörténettel felvértezett karaktereket is feloldhatunk, hogy velük folytassuk a harcot.

Egy év kihagyást követően kapott Operationt a Counter-Strike: Global Offensive, az Operation Shattered Web pedig egy jelentős újítást is hozott magával: a Counter-Strike világában is megjelentek a nevesített, háttértörténettel ellátott karakterek.

A Counter-Strike világában ugyanis különböző terrorista- és terrorelhárító-szervezetek tökéletesen random katonái vívták a háborújukat eddig, a játékosok nem választhattak skint a karakterüknek, és bár a legtöbb multis lövöldében ma már számtalan testreszabási lehetőséget kapunk, valószínűleg nem lövünk mellé, ha azt írjuk, nem is igazán hiányzott ez az opció a rajongóknak.

Akárhogy is legyen, az új eseménnyel már ezt is bevezetik a CS-be, az Operation Shattered Web keretei között a sorozat történetében először különböző karaktereket oldhatunk fel, ha teljesítjük a kapcsolódó küldetéseket és bezsebeljük az értük járó csillagokat. A játék hivatalos oldala szerint 22 ilyen hőst kapunk első körben, ezek pedig különböző ritkaságúak: a négy legritkább ügynök már spéci beszólásokkal és animációkkal örvendeztet meg minket a meccsek végén. A hősök a játékmenetet nem befolyásolják.

Az Operation Shattered Web egyébként 15 dollárt kóstál, és természetesen új pályákat és egyéb kiegészítőket is magával hoz.

1 komment - szólj hozzá!