Steam - elrajtolt a Remote Play Together

Volt már olyan, hogy a kedvenc játékoddal akartál co-opozni a barátaiddal, de lehetetlen volt összeszervezni a bandát a helyi multihoz egy szobába? Nos, ez a probléma mára a múlté, hiszen megjelent a Remote Play Together!

A Steam egyik leghasznosabbnak ígérkező funkciója élesedett az elmúlt órákban, melynek segítségével képesek leszünk akár három barátunkkal együtt a helyi multiplayer játékokat az interneten keresztül, távolról is együtt játszani.

A lehetőség kihasználásához ráadásul a barátainknak nincs is másra szüksége, mint egy Steammel felszerelt gépre, vagy a Steam Link alkalmazásra, valamint egy iOS-t vagy Androidot futtató eszközre, és máris csatlakozhatnak az általunk indított játékhoz. A legjobb dolog az egészben, hogy úgy is együtt tudunk játszani a szóban forgó alkotásokkal, ha csak mi vásároltuk meg azokat.

A rajt örömére pedig egy Remote Play Together akciót is elindítottak a Steam illetékesei, melyben a funkciót támogató izgalmasabb címeket - például a Spelunkyt - akár 85 százalékos kedvezménnyel tudjuk beszerezni.

2 komment - szólj hozzá!