Forza Horizon 4 - jönnek a Toyoták

Noha a Toyota a világ egyik legnagyobb autógyártója, az autóversenyzős játékoktól az utóbbi években mégis igyekeztek magukat távol tartani, többek között azért, mert nem akarták promótálni az illegális futamokat. Most azonban változik a helyzet.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#26
Pff nerds.. :D
#24
#19: speedzone, így már mindent értek.
#23
SLi
#21: igen csak jókat olvastam róla, a Promised Neverland is jó lett meg az Assassins Pride amit ajánlottak nagyon
#20: felvéstem, jónak tűnik
#20
SLi
#15: még anno 12-13 éve, de már nem emlékszem szinte semmire , csak ma openingeket hallgattam és eszembe jutott az EL, még van a my hero academia első évadából 3 rész, már jó rég pótolni akartam, utána azt tervezem hogy újranézem az elfen lied-et meg újra elolvasom a mangát.
Tényleg az új Blade of the Immortal-t nézed esetleg, érdemes e belekezdeni?
#18
#17: Pont ezért legenda. Az egész autó a brutális teljesítmény köré épült, de, mint minden japán sportverda, ez is 284LE-s volt papíron a gentleman's agreement szerint, a 800-as wankeltől a 3000-es turbó sorhatig...
Közben maga a gyártó csinált tuning cuccokat amikkel át lehetett alakítani igazi szörnyeteggé (leghírhedtebb a Mitsu volt, Lan Evo-kban csak üzemanyagcsövet kellett cserélni és egyből 420LE-t adott le, minden más már arra volt belőve).

A Poopra egy átmatricázott Bmw, se több se kevesebb, még annyi Toyota sincs benne, mint a GT86-ban (alváz, futómű). Nem rossz autó, de akkor már inkább az eredeti bajor, ha jól tudom ugyanazzal a felszereltséggel lényegesen olcsóbb.

Mitsubishi érdekes történet, megpróbáltak szembevizelni a széllel és lenyomni a Subarut rally-ban, aztán jól pofára estek (nyilatkozta is valamelyik vezető mérnök egy interjúban, hogy tudták futóműben esélyük sincs, ezért megpróbálták nyers erőből). Mondjuk mai napig az ő turbóiakat használja az összes japán gyártó.

Nissan se önmaga mióta félig francia lett.

Hachi Roku meg kb. tényleg Lada kategória, a hátsó hajtású kommersz autók hattyúdala.
#14
SLi
Amit én várok egy olyan autó szimulátor ami átadja hogy milyen érzés lehet egy Teslaval padlógázzal miközben a High Hopes ( https://youtu.be/IPXIgEAGe4U?t=74 ) bömböl a lejátszóból beleszállni egy betonfalba és azonnal megszűnni létezni
#13
#12: Az új Poopra pont egy trágyalé lett, megcsúfolása a Yamaha motoros legendának...
#11
#2: Az utolsó Toyota Celica szerintem külsőre elég sportos volt.
#10
#4: Szerintem a Space Boy sokkal jobb szám, nem véletlenül az a legelső amit meghall a néző az első részben az intro után :-)
#9
#2: Mostanra leépült a sportos részleg, egyrészt a jogi megszorítások miatt, másrészt mert részesedést vásároltak a Subaruban így felesleges maguk ellen versenyezniük :-) (GT86 is egy átplecsnizett Subaru BRZ).
#8
#3: Na és alszanykó alany komplesszolosz kolollája?
Az igazi velszenygép a gazdája szelint.