PlayStation 5 - 499 dollár lehet a nyitóár?

A legfrissebb szivárogtatások alapján legalábbis 499 dolláros árra és 2020 novemberére tervezett rajttal számolhatunk a PlayStation 5 premierjét illetően. Persze a Sony mindebből egyelőre még semmit sem erősített meg hivatalosan.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#161
#160: Mivel kapcsolatban van képben? Mivel van problémád?
#160
Lehet hogy Ultimate Kissé nyers, de veled ellentétben legalább képben van!
Viszont amit te művelsz arra nincsenek szavak..
#159
#158: Ki az a mi? Te és a képzeletbeli barátaid, vagy Te és a többi éned? Csak szólok, hogy itt mindenki vágja, hogy kilóg a kapanyél a szádon.
#157
#156: Mentségemre szóljon, hogy én nem lógok itt egész nap. Beírok valamit, amitől három kommenten keresztül ragel 2 órán keresztül. Nagyon jól szórakozom.
#156
Nekem az beteges hogy tegnaptól nem unjatok.
#153
#150: Na, de tényleg írd le, most hanyagollak estig, addig írj még mellé egy regényt. Bevallom eddig nagyon jól szórakozom, főleg miután az elgépelésekből látom, hogy tiszta idegállapotban vagy :D
#152
A lényeg,hogy erősebb lesz minden téren mint a 4,legyenek rá jó játékok azt jóéccakát!!!
#151
#150: Amikor a potenciális konzol árát számoltad, külön írtad az igp-ben szerepelő grafikus ramot és az sdramot is beleszámoltad az árba. Fogalmad nem volt róla, hogy osztott. Kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett a kimoderált üzenet. Írd már le légyszi csillagokkal helyettesítve a trágár részeket!
#149
Csak már jöjjön,szerintem 499euro nem olyan vészes ár,szerintem ilyen árba fog megjelenni.
Biztos én első napos vétel lesz....vagy hanem várok egy picit.
Amúgy várjunk hogy mutassanak egy hivatalos bejelentést...
#148
#146: Költség szempontjából nem mindegy, hogy 8 giga gddr van az igp-n és még plusz 8 giga sdram van az alaplapon, vagy osztott. Ebből indult ki a vita.
#146
#137: “amikor a konzol önkölségi árát firtattad, külön számoltad a vga-t és hozzá az sdramot a jelenlegi és a következő generációban is”

Amúgy az árnál nem mindegy hogy mondjuk 4 giga “rendszer” és 4 giga “graphic” memórával számol az ember ( főleg hogy úgyanolyannal, vagyis azonos árral ) vagy 1x8 “unified” memóriával számol ? De. A költség szempontjából teljesen mellékes hogy architekturálisan hogy van használva....