Warframe - saját anyahajót építhetünk

  • Írta: szlav
  • 2019. november 23.
  • Letöltés
Link másolása
A várva-várt Empyrean kiegészítőre készülnek a Warframe Tennói. Ezt megelőzve érkezik a Rising Tides frissítés, melynek keretei között egy saját dokkot, benne pedig egy jókora harci űrhajót építhetünk.

A Warframe futurisztikus nindzsái már az idei E3 óta várják az Empyrean megjelenését. A jókora expanzió sajnos még késlekedik egy kicsit, de addig sem fogunk unatkozni, beélesedett ugyanis a Rising Tide névre keresztelt frissítés, amely ismét a világegyetem legkülönbözőbb szegleteibe küldi a Tennókat, akik feladata ezúttal egy saját harci anyahajó, a Railjack építése lesz - nem véletlen, hogy korábban ezen a kódnéven futott az Empyrean.

Ennek a mozgó bázisnak jó hasznát vehetjük majd a kiegészítő során, hiszen amellett, hogy az új otthonunkként fog szolgálni, látványos harci ütközetekben is részt vehetünk a segítségével. Itt bizony nem az Archwingek gyors csatáira kell gondolni - egy teljes hadihajó áll majd a szolgálatunkra, komplett legénységgel.

A Warframe PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre jelent meg. A Rising Tide PC-n már életbe lépett, a konzolos verziók pedig valószínűleg a közeljövőben frissülnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...