Call of Duty: Mobile - zombik és kontrollersupport

  • Írta: szlav
  • 2019. november 23.
  • Letöltés
Link másolása
Jókora frissítésre ébredtek a Call of Duty: Mobile játékosai. A hosszas huzavona után hivatalosan is visszatért a kontrollerek támogatása, és megérkezett a sokak által kedvelt Zombies játékmód is.

A nagyszerű start után is töretlen népszerűségnek örvendő Call of Duty: Mobile is komoly frissítéssel lepte meg a játékosait. Az update néhány nappal megelőzte a november 25-én érkező Battle Passt, amely részleteiről még továbbra sem tudunk túl sokat. A mai csomag azonban eléggé tartalmas lett, hiszen megérkezett vele a széria közkedvelt zombis túlélőmódja.

A legújabb verzió immáron támogatja a hagyományos kontrollereket is, így ha van otthon olyan vezérlőnk, amelyet iOS-es vagy androidos készülékeinkkel is használhatunk, azokat bevethetjük majd a következő ütközetek során is.

A kontrollerek támogatása korábban komoly port kavart a közösség soraiban, a játék ugyanis eredetileg engedélyezte azok használatát, októberben azonban az Activision és a Tencent megvonta a támogatást, mondván a precíz irányítóeszközök felboríthatják a játékosok erőegyensúlyát. Mindeközben azonban a trükkösebbek akár egérrel és billentyűzettel is harcba szállhattak az érintőképernyős játékostársaikkal.

4.
4.
logic5
#3: Amit az eszköz támogat, azt a játék is.
3.
3.
kryszisz
Dual Shock-al is kompatibilis a játék? Mert tableten is fent van, de a méretéből adódóan kissé kényelmetlenebb fogni, irányítani, mint a kézbe simuló telefont, viszont a nagyobb kijelző miatt jobb élmény lenne azon játszani, na meg a tapipados irányítás sem az én avítt lelkemnek való, még írni is alig tudok vele:D Előre is köszönöm a választ:)
2.
2.
logic5
#1: Jó neked, hogy vinyó van a mobilodban....
1.
1.
Beniciodeltoro
Most jött ki a játék és már megkapta a 9. frissítést, lassan tele lesz a vinyóm :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...