Project xCloud - jöhetnek az exkluzívok

  • Írta: szlav
  • 2019. november 23.
  • Hír
Link másolása
Habár jelenleg egészen máshol állnak a Microsoft prioritásai a Project xCloudot illetően, a redmondiak nem zárkóznának el attól, hogy idővel exkluzív tartalmakkal csábítsák a felhőalapú platformjukra a játékosokat.

Hosszú és rögös út áll még a Project xCloud előtt, de a Microsoft láthatóan komoly jövőt lát a felhőalapú szolgáltatásában. A londoni X019 showján is sok szó esett a platformról és az ahhoz érkező játékokról. A projekt vállalati alelnöke, Kareem Choudhry a Stevivor interjúja során szót ejtett a potenciális exkluzív címekről is az ausztrál magazin kérdéseire válaszolva.

"Ami az exkluzívokat illeti, folynak a korai tárgyalások a belsős és külsős fejlesztőkkel, de egyelőre nincs olyan bejelentés, amit megoszthatnánk. -- Az újdonságok, az új IP-ket is beleértve alsó hangon is legalább másfél-kétéves fejlesztési időt vesznek igénybe" - árulta el a Microsoft képviselője.

Choudry továbbá megemlítette azt is, hogy az xCloud tartalmi könyvtárát illetően az az elsődleges prioritás, hogy azt a több mint 3000 címet életre bírják a platformon, amely jelenleg is játszható Xbox One-on. Ezt alátámasztja az is, hogy csak az X019 alatt több mint 50 olyan címet jelentettek be, amellyel bővül az xCloud Preview, vagyis a korai változat könyvtára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...