Az internet úgy véli, hogy már készül az új Crash

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 24.
  • Pletyka
Link másolása
A rajongók nyomozása szerint minden jel arra mutat, hogy hamarosan vadonatúj Crash Bandicoot-epizóddal rukkolhat elő az Activision. A játék címe Crash Bandicoot Worlds lesz állítólag, és jövőre jelenik meg.

A légből kapott pletykákat ritkán közlő Eurogamer összefoglalója szerint több jel is arra mutat, hogy hamarosan új Crash Bandicoot-játékkal rukkolhat elő az Activision. A nyomokat a rajongótábor gyűjtötte össze, a lavinát pedig a PlayStation nem is olyan rég megjelent élőszereplős reklámja indította el.

Az embereket és a videojátékos karaktereket összehozó kisfilmben ugyanis Crash és bandája is feltűnik gokartozás közben, a fanatikusok azonban úgy vélik, a Coco mögött lebegő maszk miatt a jelenet sokkal több egyszerű Crash Team Racing-utalásnál: ezt a maszkot ugyanis egyetlen Crash-játékban sem láthattuk korábban. Ő lenne az:

Zárójelben érdemes megjegyezni, hogy a rajongók találatát Nicholas Kole, a Crash- és a Spyro-remake-eket jegyző Toys for Bob grafikusa is retweetelte, tőle pedig egyébként sem áll távol az ilyesmi: pár hónappal ezelőtt is megeresztett egy virtuális kacsintást a twitteres közösségnek, mikor az a Toys for Bob egyik stúdiófotóján felfedezte egy olyan karaktert concept artját, aki még egy játékukban sem szerepelt.

De térjünk vissza a Sony It's Time to Play kampányához, aminek az emlegetett reklámfilm is a része! Az egyik rajongó egy busz oldalán csípett el egy kapcsolódó hirdetést, amin épp Crash feszít, csakhogy a szakavatott szemek szerint ez a Crash máshogy fest, mint eddig: a Reddit népe szerint ez egy vadonatúj modell, amely dizájnjában sokkal közelebb áll a Naughty Dog-féle eredetihez:

A legérdekesebb viszont az, hogy ezzel párhuzamosan az az arc is hallatott magáról, aki egyébként a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy és a Crash Team Racing: Nitro-Fueled érkezését is megszellőztette: az úriember szerint az internet által felfedezett maszk valóban egy új Crash-játékból származik, amit történetesen Crash Bandicoot Worldsnek hívnak, és jövőre fog megjelenni.

Persze mindez csak pletyka, kéretik fenntartásokkal kezelni a fenti infókat! Ennek ellenére simán elképzelhető, hogy az Activision zöld utat ad egy vadonatúj Crash-epizódnak, elvégre a remake-ek pazarul teljesítettek mind a játékosok, mind pedig a kritikusok körében. 

A nagy kérdés az, hogy mikor jelenthetik be a folytatást: a jövő évi premierrel nincs sok ideje a készítőknek a marketingre, ha valóban készül a játék, jó eséllyel már a The Game Awards színpadán le fogják leplezni. A díjátadó jelöltjei mögött álló cégek amúgy is előszeretettel készülnek új bejelentésekkel a show-ra...

18.
18.
zsocc-nrg
A Crash-remake remek lett szóval jöhet a folytatás :)
17.
17.
PS4jacksony
16.
16.
pkflavio
Nekem nem volt semmi bajom velük, kitoltam őket! Nagy öröm volt, gyerekkorom kedvecével csapatni :D
14.
14.
KaktuszPingvin
A CTR egyértelműen nem az a tipikus beugrok 10 percre, lenyomok 2 versenyt aztán pá, típusu játék. Bele kell jönni. Mikor először belekezdtem, beállítottam hard-ra, gondolván mit nekem az, de csúnyán pofára estem. Képtelen voltam megnyerni az első versenyt, hiába próbálkoztam. Vissza is vettem normal-ra. Az már korrekt volt. Aztán kb 1 hónap játék után, (story plusz online) újra megpróbálkoztam a hard móddal, és sorban nyertem a versenyeket. Remek érzés volt hogy konkrétan láttam hogy mennyivel jobb lettem. Persze még így is vannak online olyan profik, akik félpályás előnnyel érnek be hozzám képest, de tényleg érezni ebben a játékban hogy egyre és egyre jobb leszel.
13.
13.
Yanez
#12: Platináért vannak ott olyan részek, ahol vért kell izzadni, de a sztorit kitolni mindhárom részben rutin munka.
12.
12.
daenath
#8: En ki is platinaztam a trilogist, es 1-2 helyen izzadtam vert! A CTR visszont tenyleg eleg nehez, en meg nem jatszotam, de haverek igen!
9.
9.
cyberstaker
Én részben igazat adok theFlashnak. Amit pedig mindkét esetben elrontottak, az maga a játék lelke, azaz a fizika, ami sajnos csak részben hasonlít az eredetihez. Hit boxokról és CTR ben a bugokról nem is beszélve. Ezektől lett tényleg nehezebb és élvezhetetlenebb a játék.
6.
6.
Yanez
#5: Azt senki nem mondta, hogy a ctr jobb a kartnál. A horizon zero dawn sem jobb a w3-nál, de attól még egy jól sikerült game.
5.
5.
Ooorky
#3: Én azért vettem a CTR-t PS4-re, hogy az asszony ne folyamatosan Mario Kart-ozzon, de alig 2 órát játszott vele, azóta is a Switch-et nyúlja le előlem.
1.
1.
Nothing
"Az internet úgy véli..."

Ez lesz az új "brit tudósok..." ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...