Daniel Craig nem lesz többet James Bond

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A jövő áprilisban mozikba kerülő No Time to Die lesz az utolsó James Bond-film, amelyben Daniel Craig ölti magára a 007-es szerepét. Craig egyúttal megerősítette, hogy rendezőként sem kíván visszatérni a sorozathoz.

Mérföldkőhöz érkezik a 2020. április 8-án debütáló No Time to Die-jal a James Bond-sorozat: egyrészt ez lesz a franchise huszonötödik felvonása, másfelől pedig az utolsó film, amelyben Daniel Craig alakítja majd a 007-est.

Craig a német Express magazinnak erősítette meg, hogy az új film után szögre akasztja a szmokingot, és átadja másnak a terepet. Ugyanebben az interjúban arról is beszél, hogy rendezőként sem szeretne visszatérni a sorozathoz.

Craig a 2006-os Casino Royale-ban debütált Bondként, utána további három filmben, a 2008-as Quantum of Solace-ban, a 2012-es Skyfallban és a 2015-ös Spectre-ben alakította a karaktert. A négy film együtt több mint 3,1 milliárd dollárt kaszált világszerte, a Skyfall és a Spectre pedig a sorozat legjövedelmezőbb epizódjai.

20.
20.
user101
James Bond karaktere a tipikus angol sármőr, aki mellesleg titkosügynök... Brosnanról kérdés nélkül elhittem, de Daniel Craig egy balta a jenga boltban, nem megoldása a problémának, hanem maga a probléma... Egyszerűen nem hiteles, és az a szomorú, hogy még Rowan Atkinson is jobban megfogta a karaktert... :(
19.
19.
Juha
Nem láttam az összes Bond filmet, de jópárat megnéztünk anno egyetemistaként. Sosem értettem, hogy miért sikeres TITKOS ügynök az, akiről kb. az első találkozásnál sok esetben a főnöknél leesik, hogy ő a 007. Én első percben megszervezném a "balesetét", nem hülye kínzásoknak vetném alá, ahonnan mindig megszökött.
Mondjuk rövid film lenne, de legalább hihető :-)
18.
18.
delphijos
#16 #17

Nem értek egyet. Ha valaki olvasott Bond regényt, akkor Bond inkább egy RM / PB , és nekem is ezek hozzák inkább az ÁLTALAM elképzelt Bond-ot, aki nem egy baltaarcú üsd-vágd fickó.... Ezzel együtt a Quantum of Solace-t leszámítva ( ami szerintem borzalmas ) végül is nem rosszak a DC filmek, csak ezek nekem inkább "akciósztár-ügynök" mint inkább Bond filmek....
17.
17.
Yanez
#15: Brosnan bondja olyan volt, mintha Shrekket kérték volna meg, hogy játssza el Süsü a sárkányt.
16.
16.
Heldengeist
#15: Brosnan volt a legrosszabb Bond. Bár a történetek, amiket kapott sem voltak a legjobbak.
15.
15.
user101
Tök mindegy, Pierce Brosnan-al feledésbe merült Mr.Bond. Azóta nem született 'Bond' film és vélhetőleg már sosem fog...
14.
14.
delphijos
#7: Lajkó, cigány Londonban ? :D
13.
13.
SLi
#11: http://www.japansubculture.com/president-obama-declares-war-on-the-yakuza-go-get-them-barry/

http://www.nbcnews.com/id/3071662/t/asian-gangs-are-brothers-crime/#.Xdrcz69ryUk

https://www.questia.com/magazine/1P3-73737512/vietnamese-gangs-in-america

https://sunrisehouse.com/addiction-demographics/asian-americans/

4.
4.
Yanez
#3: Vagy egy afro fem bond, aki meleg is.
1.
1.
Obi Wan Kenobi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...