Kojima ismét a horrorjátékok felé kacsintgat

Hideo Kojima egyszer már megpróbálkozott a horrorjátékok műfajával, akkor azonban önhibáján kívül semmi nem lett a projektből. Az úriember egyik tweetje alapján azonban jó esély van rá, hogy nem hagyta annyiban a dolgot.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#26
#21: Igazad van. na majd tamogatom kojimat a kovetkezonel :)
#25
#23: Édes istenem... hogy tudják elviselni azt a szerencsétlent ha még értene ahhoz amit csinál de akkora egy balfasz hogy fáj nézni, a fos tesztjeiről meg nem is beszélve.
#24
Érdekes visszásság van bennem a játékkal kapcsolatban: a történet, hangulat, karakterek, világ, mesélés mind-mind nagyon tetszik ( pedig ez még csak az első pár óra, na meg Fragile kasznija:)! De mint játék nem adnék neki 2 pontnál többet... HA... nem egy ilyen kószálós, pepecselős és világfelfedezős, menedzselős idióta lennék.

Továbbra sem tartom jó / kiemelkedő _játéknak_ ( és itt szigorúan a játékon / játékmeneten van a hangsúly ! ), de például a Mass Effect első részében is a bolygóra leszállós, helyszín keresős, felfedezős részeket szerettem a legjobban, mint ahogy a Skyrim-ben / Just Cause-ben is órákat bóklásztam csak úgy... :) De ott minden más is egyben volt, vagy csak nagyon más volt az egész, nem tudom... Azt hiszem kezdem érteni mire gondolt Kodzsima amikor ezt a világot és játékmenetet megteremtette és bár nem minden ponton értek vele egyet, de azt el kell ismernem, hogy nem teljesen hülye a fickó... :) A hype-ot körülötte viszont továbbra is indokolatlannak érzem, vannak még nála sokkal komolyabb elmék, még ha nem is annyira elborultak, mint ő! :)
#22
#16: Na ne is mondd, rendesen felbaszott a tesztje.
#21
#6: Nehogy félreérts, egyáltalán nem támadni akarlak, de ha ennyire tetszik a játék, akkor el kellene gondolkodni egy nem használt verzió beszerzésén. Így ugyanis Te most nem járultál hozzá az eladási számokhoz, valamint nem támogattad az adott fejlesztőcsapatot abban, hogy továbbra is neked tetsző alkotásokat dobhassanak piacra. A Death Stranding egyébként sem fogy jól, még Japánban sem. Ha egy játék tetszik, akkor a létező legjobb módja annak, hogy kifejezd ezt a készítők felé, ha vásárolsz egyet, és azzal is hozzájárulsz az eladási számokhoz.
#20
#19: 14ért már egy hete. Gyorsan szabadulni akart tole :)
#19
#6: Mennyiért szerezted be?
#18
SLi
#16: tragédia az az ember, de mindig is az volt, el nem tudom képzelni hogy ki ad a véleményére múltkor rácsodálkozott hogy miért csak single player orientált játékok vannak az ncore toplistáján
#17
Azt, hogy a Konaminak elege lett a kezelhetetlen egójából, nem nevezném "önhibáján kívül"-nek...
#14
#10: Úgy
#13
Jöhet tőle horror. Az MGS 5 és a Death Stranding-el már bizonyította, hogy az open world nem neki való, egyszerűen nem tud velük mit kezdeni.
A PT viszont ígéretes volt anno, bár ki tudja, lehet az is félrement volna, ha elkészül.
#12
Vannak amúgy is beteg dolgai Kojimának, egy horrort megnéznék tőle.
#11
#9: Érdekes fejlemény, hogy míg Ito jobbára azért maradt háttérben, mert Kojima nevével jobban el lehetett volna adni a játékot, addig a Death Stranding után egyáltalán nem biztos, hogy ez jó stratégia marad. Kojima neve mostantól legalább annyi embert riaszt el, mint amenyit bevonz.
#10
#8: Volt egy rész amikor rémálma volt és az üvegben nem a baba volt. Ez a rész nem tudom kötelező volt, mert ha nem akkor nagyon sokan kihagyták, de tény hogy beszartam egy pillanatra :D a játék még mindig az év játéka nekem minden tekintetben :) Kojima féle horror meg jöhet.
#8
#1: Gigaspoiler. Ok nem. Del torró is szerepel a gameban Mármint a DS Ben. Adott a horror. S egyik nap bent a szobámban ültem,mondom meglesték BB it nagyon motyogott. Basszus úgy megijesztett Kojima ami azután volt,hogy megbe szartam
#7
Hát az a The Eye minden csak nem félelmetes se a Thai se az amerikai verzió.