The Rise of Skywalker - nézzünk bele egy jelenetbe!

  • Írta: szlav
  • 2019. november 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Alig egy hónap múlva mozikba kerül a Star Wars: Skywalker kora, de már most belenézhetünk a várva-várt film egyik jelenetébe. Vajon a repülő rohamosztagosok a megszokottnál is bénábban céloznak?

Hiába ömlött a nyakunkba a The Mandalorian és a Fallen Order, mégis nehéz betelni az év végi Star Wars-dömpinggel. A Disney-trilógia záróakkordja hamarosan moziba kerül, de aki hozzánk hasonlóan türelmetlen, az már most belepillanthat a film egyik félperces részletébe. A klip a korábban már sokat mutogatott sivatagos Pasaana bolygón játszódik, ahol a főszereplőink az Első Rend elől menekülnek. Igen ám, de a rohamosztagosok ezúttal tartogatnak egy-két meglepetést.

Ha lemaradtatok róla, akkor nézzétek meg a film legutóbbi reklámfilmjét vagy poszterét! Ugyanitt szó esik a következő Star Wars-film rendezőjéről is.

A Star Wars: Skywalker kora december 19-én kerül a mozikba.

30.
30.
sanyikatarzan
Úristen de tróger ez a jelent. Már komolyan csak azok nézik meg ezt a szart akik Daisy Ridley-re hegyezik a cerkát, mert más érték ebben a foshban már nincs is. Vetítsék le és zúzzák be az összes kópiát mint annó lucas csinálta a holiday specialel.
28.
28.
user101
Elnézést, lemaradtam valamiről ? Ki az a kövérbobi ? Nem emlékszem... :)
26.
26.
Pain
#24: Csak ugyan annyira, mint Bossk vagy IG-88. Egy a sok fejvadász közül. Legalábbis abban az esetben, ha figyelmen kívül hagyjuk az EU-t és csak a filmeket vesszük alapul.
25.
25.
Duken
Kylo Ren karakterére vagyok leginkább kíváncsi.
21.
21.
Deadpool
Fett nem halt meg, ezt Lucas is megerősítette. A páncélja miatt élte túl a sarlacot. Lett volna egy jelenet is a Jediben ahol kimászik, de inkább kihagyták mert elvonta volna a figyelmet Lukekról.
19.
19.
FekaFOB
#15: Nagyítóval kell keresni azokat a dolgokat amibe nem lehet belekötni.
Meg ezek a magyarázkodások azzal kapcsolatban, hogy hirtelen miért felejtette el mindenki hogy vannak jetpackek is világon, na ne már. Ott ahol hiperürugrásokat csinálnak meg ilyesmi?! Mondjuk a Finn gyerek karaktere mindig is egy degenerált baromnak volt megírva akárcsak a kis haverjai.
16.
16.
Ooorky
#15: Szigorúan filmeket nézve Boba Fett egy senki, akit a páncélja miatt felkapott a tömeg ezért beleírták az eredetét az előzmény trilógiába.
15.
15.
delphijos
Egy szóval se mondom hogy hanyatt vagyok esve az új SW-től, de imádom amikor van egy csomó ember aki egy személyben jobb rendező, forgatókönyvíró, producer, és tudja mit kellene csinálni....

Amúgy ha már mindenáron "okoskodunk" , a jetpack a Mandaloriaiak kedvelt felszerelése volt ( akiket a birodalom elüldözött, és nem nagyon mutatkoznak )... A birodalmi időkben nem nagyon jetpack-ozgattak a rohamosztagosok... Finn egy újonc volt, persze mindent látni kellett, vannak bemutató túrák... Aztán Boba Fett "legendája".... ja, igen valószínűleg az egész galaxis emlékszik egy nyavajás fejvadászra, 30 évvel a halála után....

Egy csomó mindenbe bele lehet kötni az új filmek kapcsán, de amibe tényleg felesleges, abba nem kéne....
14.
14.
PapaYeti
Tarantinos SW-T !!! :) Egyébként ez a hármas sokkal jobb nak igérkezik mint a Lucas 1,2,3, a poénkodó robotokkal jar-jar al és igénytelen párbeszédekkel, de mindig fáj hogy mennyi lehetőséget kihagynak az SW-ből egy ütős átgondolt komor sztori és végre talán elszakadva a skywalker családtól sokat dobna rajta lehetne pl egy "felnőt" és egy "gyerek " szál... .

Off
bocs de lek kell írnom nincs forum ha jól tudom death stranding végig nyomva... életetm egyik nagy játéka soha de soha nem játszom újra, de egyszer nagyon kellet ez az élmény ! Zseniális ajánlom mindenkinek aki tud egy kicsit másképp játszani.
13.
13.
user101
Maga a poén szerintem teljesen jó volt, ült. Az ahogy elindultak, na az volt gáz, de végül is mindegy. Az SW univerzum-ban nem szokás semmin meglepődni és értelemet sem szabad keresni. Ez egy mese, racionális szemmel nézve egy rettentően ostoba mese, de nem is ezért szeretjük...

Mindegy, nekem átjött és megy a like! :)
12.
12.
FekaFOB
Pontosan. Nekem is ez szúrt rögtön szemet. Ne csodálkozzanak már rá jatpackes emberkékre a Star Wars univerzumában. Valamint ezek a gagyi disney poénkodások jajj. Ultra gáz.
11.
11.
SLi
#10: Az is lehet hogy még Finn születése előtt kivonták hadrendből a jetpacket biztonsági okok miatt, vagy mert egyszerűen elavult a technika az évtizedek alatt és az erőforrásokat elvonták más fejlesztési területek mint pl a halálcsillag.
Az meg hogy Han legendája fent maradt érthető hiszen lmbtq szövetséges és kissebség jogi aktivista volt, Boba Fett-et meg jo eséllyel utolérte a cancel culture problémás közzösségi médias posztjai miatt.
10.
10.
simi
nekem fura ahogy reagálnak a jetpack trooper a klónháború alatt is elterjedt volt, boba fett "legendája" pedig nyilván ismert ha han solo-ról is hallott már mindenki, finn pedig szolgált az első rendben, a jetpack nem egy új találmány látnia kellett volna már

olyan ez mintha valaki egy parkban drónt reptetne, mire az emberek elveszítenék a fejüket és azt kiáltanák: MINI HELIKOPTER??!! CSINÁLNAK MINI HELIKOPTEREKET??!!
9.
9.
Ooorky
8.
8.
Darksiders84
Bocs de miért van az hogy mobilon valamelyik hírnél nem tudom megnézni a kommenteket mert képeket rák be helyette és már nem először van ilyen.
6.
6.
SLi
#5: *kontextusból kiragadott
5.
5.
SLi
#3: Jaj ez de szar duma, mindig megkapja valaki aki merészel mást gondolni, Ja nem áll be fikázni egy kontextusból fél perces jelentet egy teljesen oké poénnal, máris nyilván imádja az új trilógia minden masodpercét
Ha valaki igazi ripacskodast akar látni vegye elő az eredeti trilógiát van abban is bőven
4.
4.
SLi
#1: Na a poén értékelő is bejelentkezett
1.
1.
balint23h
Megint ezek a ripacs poenok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...