Cyberpunk 2077 - PS5-re és Scarlettre csak később

  • Írta: szlav
  • 2019. november 26.
  • Hír
Link másolása
Jövő év végén megtörténik a nagy generációváltás, de nem érdemes arra számítanunk, hogy a Cyberpunk 2077 az új konzolok nyitókínálatát erősíti majd. A CD Projekt RED fókusza a PC-n és a jelengenerációs konzolokon van.

A jövő év egyik legfontosabb játéka, a Cyberpunk 2077 tavasszal már a boltokba kerül, ezzel erősítve a PC, a Stadia, a PlayStation 4 és az Xbox One kínálatát. Magától értetődő lenne, hogy a CD Projekt RED emellett készül az év végén esedékes generációváltásra is, de a lengyel stúdió üzleti tevékenységéért felelős alelnöke elárulta, hogy a várva-várt szerepjáték valószínűleg nem vesz majd részt a PlayStation 5 és a Project Scarlett nyitókínálatában.

Michal Nowakowski a CD Projekt RED legfrissebb üzleti konferenciáján megerősítette, hogy előbb-utóbb természetesen a lengyel stúdió is fejleszt majd az új konzolokra, de egyelőre semmi konkrétumot nem hozhat nyilvánosságra - a portokról szóló információkat sem. Habár szinte biztosra vehetjük, hogy a Cyberpunk 2077 előbb-utóbb megjelenik majd a Microsoft és a Sony új gépein, Nowakowski elmondása szerint erre nem kerül majd sor az első néhány hónapban.

A lengyel üzletember hozzátette, hogy a CD Projekt RED elsősorban mindig is PC-re fejlesztett, ezt a platformot favorizálják, ami egyben azt is jelenti, hogy készen állnak az erősebb hardverrel rendelkező konzolok fogadására is. 

A beszélgetés során szó esett a Cyberpunk 2077 többjátékos módjáról is, amely utólag, az egyjátékos történetet követően érkezik majd. Első sorban a monetizáció kapcsán merültek fel kérdések, a CD Projekt azonban egyelőre nem tudott tiszta választ adni arra, hogy miként húznak majd hasznot a játékmódból.

20.
20.
Yanez
#8: Egyetértek! :D :/ :(
18.
18.
Gépigényt tudunk már legalább pletyka szinten? Addig nem akarom megrendelni az új pc-t, amíg nincs gépigeny.
16.
16.
Gondolom meglesz a PC verzió és a konzolos változatok is és amikor jön az új gen én a helyükben az új konzolos verziót simán pénzért adnám, az úgyis használt biznisz császár lesz. Digitális, előző genes konzolosra, meg a PC-re emellett rátolnám az ingyenes Patch-et.
14.
14.
PapaYeti
8.
8.
delphijos
#6: Szerintem ez volt a legrosszabb poén amit valaha írtál.... no offense.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...