Februárban érkezhet a konzolos Two Point Hospital

Eddig is tudtuk, hogy az eredetileg 2019 végére datált konzolos Two Point Hospital megjelenése átcsúszott a jövő évre, de pontos dátumot egyelőre még nem közölhettünk. Úgy tűnik, hogy a Microsoft csendben lerántotta erről is a leplet.

Szinte pontosan egy hónapja érkezett a szomorú hír, miszerint már csak 2020-ban jelenhet meg a Two Point Hospital kontrollerekre szabott átirata. Pontos dátumot ekkor még nem tudtunk közölni, és valójában még most sem érkezett hivatalos bejelentés, a Microsoft Store túlbuzgó alkalmazottai azonban nyilvánosságra hozták az Xbox One-os verzió startjának idejét - feltételezhetjük, hogy ez, vagy egy ehhez közeli dátum vonatkozik majd a PS4-es és Switch-változatra is.

A játék adatlapján még most is ott virít a február 25-ét megjelölő rubrika, így tehát ezt a dátumot kell a naptárba vésnie azoknak az önjelölt doktoroknak és doktornőknek, akik jobban bíznak az analóg karban, mint az egérben. A konzolos verzió egyébként a PC-s alapjáték mellett az összes eddig megjelent bónusztartalmat is magában hordozza majd.

0 komment - szólj hozzá!