Project Scarlett - nem prioritás a VR

Érdekes részleteket hintett el Phil Spencer a Project Scarlett kapcsán. Az Xbox elnöke elárulta, hogy a felhasználók nem vágynak több VR-eszközre, így ez nem is lesz különösebb szempont a következő konzolgenerációban a Scarlettet illetően.
  • Írta: szlav

Kommentek

#95
#93: Pron perfomance módban simán futott nekem. CTR-t viszont akkor letöltöm.
#94
#91: Crash team racingben viszont bármikor benne vagyok.
#93
#91: Nem, az ingyen hétvégén kiprobaltam. Hulladék ahogy fut, tiszta szegyen az egész.
#92
#91: Borderlands 3
#91
#89: Szarkazmus volt Te! :) Amm Bo3-at megvetted? Láttam hogy csapatod és jó lenne koopban nyomni. :)
#89
#86: https://www.polygon.com/2013/5/21/4352732/xbox-one-requires-kinect

Ja, nem is úgy volt.
Amúgy meg ki is mondta nekem hogy PS hater vagyok?
Na ki? Te.
#88
#87: Az ilyen összeesküvés résszel nem foglalkozom. Bár ha kínai lenne, fondolom ez lenne a "tényállás". Pont annyira tudom elhinni, hogy kamu, mint amennyire lazán ki is néznék ilyesmit belőlük.
#87
Mintha Ballmer nyilatkozott volna valami olyat, hogy a fő cél Kinect-tel a felhasználók megfigyelése, hogy célzott reklámokat toljanak a pofájába az alapján, hogy pl. milyen mezben fifázik.
Ezért dobálták ezerszámra ingyen x360-hoz és tették kötelezővé one-hoz.
#86
#84: FANBOY vaaaaaaagy!
#85
#84: fanboj vagy...
#84
#83: A kedvencem az volt hogy kinect nélkül eredetileg nem is működött volna.
Na meg az is okos ötlet volt hogy házon beüli játékot se kell fejleszteni.
Most persze kapaloznak kézzel-lábbal, de itt mutatta meg az Xbox mennyire tartja a saját játékosait és ha kicsit is sikeres valamiben hogy elszalad a Microsofttal a ló.
#83
#82: Nem lehetett az a célja... az hogy kötelezően bundle-be bassza az új generációs konzoljával, hogy is lehetett ilyen elképzelése, ugyanmár... ne legyél fanboj...
#82
#81: Az MS eredeti célja az volt vele a Onehoz.
#80
#79: Semmi mellérizsa, oldalakon keresztül fejtegettem, hogy milyen szempont szerint bukta, és azzal relációban miért sikeresebb a PS VR eddigi karrierje. Te ezt minimálisan se vagy képes elfogadni és megérteni, pedig az általam felhozott érveket részben te magad is leírtad. De rendben. 4 évvel a megjelenése után gyakorlatilag már semmi nem készült rá érdemben, majd a következő generáció konzoljain már a csatlakozási lehetőséget is megszüntették, sikernek nevezhető. Rendben. Legyen így. Nem kötök semmit, kifejtettem ezt a véleményt, amit megcáfoltatok, hogy nettó faszság, hazudok, fanboj vagyok, tudatlan vagyok, de egyébként az általam hozott aspektusokra nem igen reflektáltatok, miért is tennétek, hiszen a szám egyedül amibe tudtok kapaszkodni.

Na de térjünk vissza 3 év múlva. Bár megelőlegezem, hogy HA 10 év múlva is lesz PS VR, de csak 15 millió példányban kelt el addigra összesen, számodra nagyobb siker lesz összességében a kinect, mert több ment el belőle, bármit is kommunikáljon a Sony, vagy bárki. Hiszen egy vr headset elsődleges feladata, hogy minden egyes háztartásban ott legyen, és mindenki, minden játékban eltöltött percét vr-ban töltse.
#77
#74: Semmi mást nem mondok, csak amit te is... csak épp én pusztán a számokra hagyatkozva nem tartom übermegagigasikernek... Hogy a kinect egy kurva jó cucc volt, amit a MS elherdált, nem támogatott hosszú távon, nem jöttek rá megfelelő minőségű és mennyiségű cuccok (ebben lehet nem értünk egyet, mert ugye szerinted tele van jobbnál jobb cuccal). Egy világ leggyorsabban fogyó, legkelendőbb consumer gedzsitje úgy fújt ki lényegében már az X360 generációval együtt, hogy annak a 2. felében jelent meg. Mert abban, hogy a One generációval kifújt és azalatt bukás, azért remélem ezt nem tagadod te sem... Lehet, hogy én túl negatívan látom a kinect teljes életciklusát, és az én nézőpontomban inkább ez az élmény a meghatározó, ez benne van a pakliban. De hogy te pl. messze többet magyarázol bele, mint ami volt, az is biztos... Aztán az okok más kérdés. Ezen valószínű normálisabb hangnemben lehetne vitatkozni, de szerintem nem kockáztatok nagyot ha kijelentem, hogy szerintem egyetértünk abban, hogy ÖSSZESSÉGÉBEN a MS kurvára elbaszta a kinectet... Egyébként pont ekkora húzás volt viszont pozitív értelemben az x360-as bundle, az emlékeim szerint elég jó áron volt.

És ha szabad kérnem. Lehet anyuddal így beszélsz otthon, de próbálj magadra erőltetni valami normális stílust és egy kurva kommentet írj le ezen az oldalon személyeskedés nélkül. Mert továbbra sem érzem, hogy olyan hejjde tudatlan és igaztalan dolgokat mondanék, leszámítva az egy szem szalmaszálatokat, amibe kapaszkodtok, hogy jól fogyott... Ezen kívül, nem érzem, hogy nagyon megcáfoltatok volna, ellenben kapom a "tudatlan" és "fanboy" jelzőket, mert másképp gondolom mint ti.