A Fable 4-re utal ez a koncepciórajz?

  • Írta: szlav
  • 2019. november 26.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletykák kaptak szárnyra az eddig csak vágyálomként emlegetett Fable 4 kapcsán. Egy brazil művész portfólióján megjelent grafikai tervek egy új Fable-játékra utalnak, és gyanús az is, hogy ezeket hamar lekapták az internetről.

Egy brazil grafikus művész, Rodrigo Idalon ArtStation-portfólióján tűntek fel a lent látható koncepciórajzok, melyek egyértelműen a korábban már többször rebesgetett új Fable-játékra utalnak, melyet a Forza Horizon-szériáért felelős Playground Games szállíthat. Miután a képeket felkapta a külföldi gamer sajtó, Idalino szélsebesen eltávolította a munkáját az internetről - ebbe mindenki azt lát bele, amit csak szeretne.

A képekhez tartozó leírás szerint azok egy vidám, barátságos női karaktert ábrázolnak, akinek az arcához Anne Hathaway színésznő adta az ihletet. A karakter édesapja halász lehetett, aki többféle csomó kötésére tanította a lányát. A ruha a 16. század európai öltözeteiből merít, keverve azt a tündérmesék elemeivel. A művész emellett törekedett a "bérgyilkosáthallásra", a karakter azonban nem rejtegeti a kilétét.

6.
6.
user101
Hehe! Ha más nem is, de fogatverseny az biztos lesz benne... :)
5.
5.
latis666
Az elsőt végig sem vittem. A másodikat kétszer a harmadikat vagy négyszer. A harmadik tetszett legjobban.
3.
3.
kastorhun
#2: És az a legszebb az egészben az első pillanatokban képes az emberből ez a zene nosztalgiát kiváltani, mivel már a legelső másodpercben elvarázsol, és nem ereszt.
2.
2.
Ganzer
#1: Meghallgattam a zenét, jesszus, régi szép emlékek :) Imádtam az első részét.
1.
1.
kastorhun
Ha ez a kép valódi, és tényleg egy kiszivárgott concept art, akkor annak nagyon nem örülök. Bár szeretem a 3. részt, de a korszaka nem igazán illik a sorozathoz, a kép alapján vissza térnek majd ugyan oda, a mesés, ha úgy tetszik tündérmesés középkori világ sokkal jobban illik a sorozathoz.
Nagyon remélem hogy ez a kép nem igazi, és hogy csak valami sima rajongói rajz, mivel ha már a korszakban hatalmasat csalódok, akkor valószínűleg a játék se fog tetszeni, ehhez a korszakhoz pedig a Fable féle színes dizájn annyira nem passzol. Az első két részben egyedi, illetve látványos, hangulatos volt az hogy a karaktereknek különböző színű körvonala volt, illetve az XP gömböket imádtam (a 2. rész kimaradt, de videók alapján ezek a gömbök k. jól néznek ki), ezek túl mesések lennének ehhez a korszakhoz, illetve ennek a korszaknak a ruha dizájnja se igazán illik a szériához. Illetve még a Fable tündér mesébe illő zenéje se igazán illene ehhez a stílushoz.
Véleményem szerint ez minden idők legjobb faluban hallható zenéje:
https://www.youtube.com/watch?v=c7Axe5wU33k
Amint elindítottam a játékot, már az első percekben tudtam hogy imádni fogom, és nem is csalódtam benne. 2 kép után korai temetni a játékot, de én már most rettegek, mivel ami számomra a nagybetűs FABLE, azt nehéz elkapni, és piszok nehéz megismételni. A 2. részt pedig fel nem fogom miért nem adták ki PC-re, ha már a rosszabbul teljesített harmadikat igen, pedig az a kasszáknál is rosszabbul szerepelt, a kritikusoknál, és a rajongóknál úgyszintén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...