A Fable 4-re utal ez a koncepciórajz?

Újabb pletykák kaptak szárnyra az eddig csak vágyálomként emlegetett Fable 4 kapcsán. Egy brazil művész portfólióján megjelent grafikai tervek egy új Fable-játékra utalnak, és gyanús az is, hogy ezeket hamar lekapták az internetről.

Egy brazil grafikus művész, Rodrigo Idalon ArtStation-portfólióján tűntek fel a lent látható koncepciórajzok, melyek egyértelműen a korábban már többször rebesgetett új Fable-játékra utalnak, melyet a Forza Horizon-szériáért felelős Playground Games szállíthat. Miután a képeket felkapta a külföldi gamer sajtó, Idalino szélsebesen eltávolította a munkáját az internetről - ebbe mindenki azt lát bele, amit csak szeretne.

A képekhez tartozó leírás szerint azok egy vidám, barátságos női karaktert ábrázolnak, akinek az arcához Anne Hathaway színésznő adta az ihletet. A karakter édesapja halász lehetett, aki többféle csomó kötésére tanította a lányát. A ruha a 16. század európai öltözeteiből merít, keverve azt a tündérmesék elemeivel. A művész emellett törekedett a "bérgyilkosáthallásra", a karakter azonban nem rejtegeti a kilétét.

6 komment - szólj hozzá!