A Fable 4-re utal ez a koncepciórajz?

Újabb pletykák kaptak szárnyra az eddig csak vágyálomként emlegetett Fable 4 kapcsán. Egy brazil művész portfólióján megjelent grafikai tervek egy új Fable-játékra utalnak, és gyanús az is, hogy ezeket hamar lekapták az internetről.
  • Írta: szlav

Kommentek

#6
Hehe! Ha más nem is, de fogatverseny az biztos lesz benne... :)
#5
Az elsőt végig sem vittem. A másodikat kétszer a harmadikat vagy négyszer. A harmadik tetszett legjobban.
#3
#2: És az a legszebb az egészben az első pillanatokban képes az emberből ez a zene nosztalgiát kiváltani, mivel már a legelső másodpercben elvarázsol, és nem ereszt.
#2
#1: Meghallgattam a zenét, jesszus, régi szép emlékek :) Imádtam az első részét.
#1
Ha ez a kép valódi, és tényleg egy kiszivárgott concept art, akkor annak nagyon nem örülök. Bár szeretem a 3. részt, de a korszaka nem igazán illik a sorozathoz, a kép alapján vissza térnek majd ugyan oda, a mesés, ha úgy tetszik tündérmesés középkori világ sokkal jobban illik a sorozathoz.
Nagyon remélem hogy ez a kép nem igazi, és hogy csak valami sima rajongói rajz, mivel ha már a korszakban hatalmasat csalódok, akkor valószínűleg a játék se fog tetszeni, ehhez a korszakhoz pedig a Fable féle színes dizájn annyira nem passzol. Az első két részben egyedi, illetve látványos, hangulatos volt az hogy a karaktereknek különböző színű körvonala volt, illetve az XP gömböket imádtam (a 2. rész kimaradt, de videók alapján ezek a gömbök k. jól néznek ki), ezek túl mesések lennének ehhez a korszakhoz, illetve ennek a korszaknak a ruha dizájnja se igazán illik a szériához. Illetve még a Fable tündér mesébe illő zenéje se igazán illene ehhez a stílushoz.
Véleményem szerint ez minden idők legjobb faluban hallható zenéje:
https://www.youtube.com/watch?v=c7Axe5wU33k
Amint elindítottam a játékot, már az első percekben tudtam hogy imádni fogom, és nem is csalódtam benne. 2 kép után korai temetni a játékot, de én már most rettegek, mivel ami számomra a nagybetűs FABLE, azt nehéz elkapni, és piszok nehéz megismételni. A 2. részt pedig fel nem fogom miért nem adták ki PC-re, ha már a rosszabbul teljesített harmadikat igen, pedig az a kasszáknál is rosszabbul szerepelt, a kritikusoknál, és a rajongóknál úgyszintén.