Nagyon jól teljesít eddig a Jedi: Fallen Order

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 27.
  • Biznisz
Link másolása
Sajnos pontos számadatok nem ismertek, de az Electronic Arts és a Respawn Entertainment megerősítette, hogy eddig nagyon elégedettek a Star Wars Jedi: Fallen Order eladási eredményeivel, ami két rekordot is magáénak tudhat.

Az Electronic Arts előzetesen 6 és 8 millió eladott példány közé lőtte be a játék teljesítményét az üzleti évre. Úgy néz ki, hogy a kiadó számításai bejönnek, mert legújabb közleményük szerint eddig nagyon jól szerepel a Star Wars Jedi: Fallen Order.

Ebből kiderül, hogy a digitális piactereken ez a Star Wars-játék rendelkezik a legjobb eladásokkal a rajtot követő kéthetes időszakot tekintve. PC-n kiemelkedően teljesített a játék, az eddigi eredmények alapján ugyanis elmondható, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order a leggyorsabban fogyó PC-s Star Wars-játék az EA felhozatalából.

A másfél héttel ezelőtt megjelent, hosszú ideje várt, kifejezetten a történetre koncentráló Star Wars Jedi: Fallen Ordert mi is imádtuk.

21.
21.
user101
#19: Kérdés, hogy mit tudnak majd kezdeni a lézerdínókkal ?! :)
19.
19.
Obi Wan Kenobi
#17: Ott még a nácikkal meg kell küzdeni, de amennyi migráns özönlik be hozzánk nagy gond nem lehet levágni a nácikat :D
18.
18.
PS4jacksony
A játék maga nagyon jó .....de néhol úgy érzem túl sokat emeltek más játékoból főleg a Tomb Raider elemeket rengetegszer villantja a játék ilyenkor érezheti azt a játékos,hogy nem is egy Star Wars játékkal játszik a Dark Soulsos momentumok egyenesen visszataszítóak számomra ... A készítők sokszor elfelejtették,hogy Star Wars Játékot készítenek .....amilyen jól indul hangulatosan utánna csak középszinten tud mozogni az elején látott látvány és hangulat a múlté..... Egy kicsit több csiszolással símán év játéka is lehetett volna amúgy de sok helyen átgondolatlan és rettenetesen ráerőltetik a Tomb Raidert engem ez nagyon idegesít meg ez a sok korcsojázás falon mászkálás nem pókember ez se nem Lara Croft akik ezt kitalálták azokat felpofoznám nem illenek az amúgy meg jó játékba ezek az elemek.... Max 1x 2x
17.
17.
user101
#14: Miért szerinted miről szól az űrprogram ? Fellőjük őket a holdra, a teljes kvótát... :) HoldNagyHatalom! Leszünk! :)
15.
15.
sanyikatarzan
#14: Jaj Robi wan! Ne fárasszál már :D
14.
14.
Obi Wan Kenobi
#13: Vigyázz pacsirta, az index külhoniakat gyaláz, az EU pedig kiszabta ránk a büntetést amiért nem engedjük be a migránsokat..
Idézem: "Megeszik gyermekeink szívét gyrosban"
13.
13.
sanyikatarzan
#2: A sony csak ne csináljon sw címet és zárjon le minden platformot. Jó helyen van az EA-nél.
12.
12.
deso
de hát a single player orientált játékok hallottak, nem kedves EA?? :D
11.
11.
HMoody
#8: A StarTreket inkabb ne is emlitsd. Alternativ unvierzum, az... Gyakorlatilag az tortent, hogy arra is lusta volt, hogy egy mar letezo univerzumba beillesztve talaljon ki valamit. Kellett egy ur-akcio film, ellopta a karaktereket, rafogta, hogy alternativ univerzum. Nem rossz filmek amugy. Csak ne hivnak oket Star Treknek.
9.
9.
NathanDrake
#7: Szerintem inkább Rian Johnson aki hatalmas foshalmazt csinált-
8.
8.
manderel
#7: Én a Star Trek filmjeit bírtam, és a Super 8 sem volt szar.
Producerként meg több jó filmben is jelen volt.
7.
7.
HMoody
#6: Mi mas lenne? Amihez JJ Abrams hozzanyul, abbol egy szarhalmaz lesz.
3.
3.
manderel
#2: A CD Projekt RED a saját útját járja. Akár a Witcher széria, akár a Cyberpunk, a szívügyük. Azért foglalkoztak velük, mert meg akarták csinálni. Nem azért mert egy kiadó megvette a jogokat, és kiadta nekik a munkát.
Sony belsős stúdió meg valószínűleg nem fogja megkapni, a Disney nem hiszem hogy Sony exkluzív címekkel fog operálni valaha is. A Pókember más kategória, azt a karaktert joguk van használni, de a Star Wars franchise teljes egészében a Disneyé. Ha kiadja, elég életszerűtlen hogy a konkurenciának csinál vele exkluzív tartalmat.
Én egyelőre hagynám ezt az EA-nél. Talán a sikerekből látják hogy a Fallen Order jó irány.
2.
2.
azureknight0715
Hát ettől függetlenül elvenném a jogokat az EAtől. Belegondolva más kiadó miket tudna kezdeni vele pl egy cd project red, vagy a Sony valamelyik belsős studioja. Bár a remény az adott, végülis spiderman is lett :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...