Ghost Recon: Breakpoint - holnap jön az első raid

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 27.
  • Letöltés
Link másolása
Egyelőre csak PlayStation 4-en, de most csütörtökön befut a Ghost Recon: Breakpoint első ingyenes raidje, a Project Titan. A helyszín egy távoli sziget lesz, amelyen egy aktív vulkán is megkavarja majd a dolgokat.

A Ubisoft a Twitteren jelentette be, hogy a hálaadás napjára időzítették a Ghost Recon: Breakpoint első ingyenes raidjét, a Project Titant. Az első körben csak PlayStation 4-re készülő kihívás egy négyfős kooperatív módra kihegyezett küldetés lesz, amely egy rejtélyes szigeten fog játszódni, és ahol minden eddig megszerzett tudásunkra szükségünk lesz, ha túl akarjuk élni az elénk gördített akadályokat.

A raid teljesítéséért természetesen komoly jutalmak is ütik majd a markunkat, de egyelőre nem tisztázott, pontosan milyen ajándékokra számíthatunk.

2.
2.
user101
Az nem úgy van, hogy nem összevonhatóak a kedvezmények ?
1.
1.
FrankBlack
Uplay Store-on Black Friday 50-90% akcióban vannak a játékok. További 20% kedvezmény érvényesíthető 100 club units beváltása esetén. Ezt most így 24 euróért megvettem, és egészen jól el lehet vele szórakozni. Nap végén esténként levezetésnek nekünk bejön. Az asszony rákapott nagyon :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...