Felsorakoznak a Games with Gold decemberi játékai

Természetesen az Xbox Live Gold-előfizetők sem maradnak ajándékok nélkül decemberben, ezúttal is két Xbox One- és két Xbox 360-játéknak örülhetnek a Microsoft-hívők.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#35
#28: Én Game Pass-el vittem végig 1-2 hónapja.
Amúgy most ps-re volt egy-két akció,amin meglepődtem.A God of war most lemezen 4800 körüli áron volt sok helyen.Láttam 6000-ért Days Gone-t az Alzán.Az utóbbira le akartam csapni de fél perc alatt elfogyott.
#34
#31: Mármint csinálni kell egy külföldi account-ot amivel előfizetsz és havonta egyszer belépsz, hogy letöltsd a játékokat.
#30
#28: Nem veszek store-ban semmit.
Ami nagyon akciós az vagy elérhető Now-ban, vagy az lesz hamarosan.
#29
#28: Xboxon meg háromszáz ftért letolthatja aki akarja és érdekli
#27
#22: Szerintem olcsón is hozzá lehet jutni a minőségi játékokhoz,csak nem megjelenéskor kell megvenni,vagy ha valakinek van pc-je akkor ott van a humble monthly.Teljesen korrekt játékokat szoktak adni 12$/bundle áron.
Amúgy nem rossz játékokat sorolt fel,csak rengeteg régi van közte.
#26
#25: Nekem kb. a WoT volt ilyen.
Reggel 6-tól este 23:57-ig folyamatos grind, hogy kifejlesszem az IS-7-t míg fél áron voltak a skin-ek, mivel még pont annyi aranyam volt.

Ma ha tolok egy 3-4 órás HOI 3/CK 2/Vic 2 maratont már szabályosan szégyellem magam, hogy elbaszom az életemet.
#24
#22: Persze megint kezdj el magyarázkodni miért nem tetszik mindenkinek az agyonajnározott játékod ugyanúgy mint neked.
Ha egész életembe csak a primalt tolnám ugyanúgy egy átskinezett far cry 4 lenne nem több..

Szóval ja ha mindenkit magadhoz mérsz akkor szerintem is elég volt ennyi a közös beszélgetésből.
#23
#22: Anno egy ismerősöm WoW klánról írta a szakdogáját.

Abban elemezgette, hogy a nagy többségük számára már semmi élvezet nincs a játékban, csupán napi rutin a beloggolás és raid-elés. Közösségi projekt munkák sorozata aminek a végén mindenki megkapja a fizetését a hozzájárulásának mértékében, amit a főnök, a helyettese, vagy a klán kincstárnoka dönt el.

Achievement-ekkel ezt elhozták single játékokba is.
#22
#21: Megintcsak az az érzésem hogy a bőség zavara miatt nem figyelsz a részletekre ezért nem is élvezed ezeket a játékokat, csak egy lista neked ami ki van pipálva. Szerintem elég is volt ennyi a közös beszélgetésből.
ui: Tanács: Játssz sokkal kevesebbet, kicsivel több pénzért de olyat amit élvezel is és nem azért tolod mert ingyen van. Hidd el, jobb lesz.
#21
#20: A korszak miatt egynek elmegy ,de egyébként egy átskinezett Far Cry 4 semmi több.. Szerencsére ingyenes uplay + hónapba toltam le...

Ja igen a Far Cry 4-et is végigvittem pont a Primal után...csak azt még nem írtam fel. Yeti dlc-t is letoltam uplay + miatt..
Kár hogy ubi kezébe került a Far Cry az 1 máig a legjobb.
#20
#15: Egy dologra figyeltem fel. Primal.
Hogy tetszett? :D
Nekem két platina van PS accon a Primal és a Days Gone csak ezért kérdem. :)
#18
#17: Nincs szükségem rá. Nem olyan az életvitelem ,hogy lenne értelme
#17
#10: Szerintem ez már betegség. Mint aki nem dob ki semmit és szépen lassan ellepi a szemét. Persze amíg másnak nem ártasz vele addig nekem semmi bajom vele. De így zárójelbe megjegyezve gondolom csajod sincs. Lehet jobb is.
#16
#15: Részvétem.