Skywalker kora - a kiszivárgott szkript rejtélye

Nagy volt a pánik a Disney-nél, a hét elején ugyanis felkerült eBayre a Star Wars IX egyik elkallódott forgatókönyve. Miki egérék azonban gyorsan lecsaptak az elkallódott iratokra, és kiderítették azt is, hogy ki nem volt elég óvatos.
  • Írta: szlav

Kommentek

#48
#20: "És még sok sok hírhez(persze nem mindhez) leírom majd ezt. Sőt ha kijött a film, és letöltöttem, akkor valszeg azt is szét fogom fikázni."

Ahogy idősödöm és nő az érdeklődési köröm, rájöttem hogy még arra sincs időm amire szeretnék, nemhogy azt nézzem, írjak róla és fikázzam ami szerintem rossz és nem érdekel.
Fura életed lehet :)
#47
#46: De mi ebben az ellentmondás? Nem gondolhatom hogy igazam van, nem próbálhatlak meggyőzni róla a-nélkül, hogy közben ne magasztaljam fel a véleményem mint végső egyetlen igazságot? És támadjam meg a másikat, mert egy ididóta, hogy nem az én igazamnak él? Ezt most tényleg nem értem. Szerintem nagyon nagy gáz van a gondolkodásmódotokkal. Mintha egy vitában mindig kéne lennie egy végső győztesnek. És mikor megszólal a gong, akkor a nép szerint vesztett illető, már csak egy szerencsétlen idióta.
" de tényleg unalmas minden SW hír alatt 50 kommenten azt olvasni hogy “ez a fos még a torrentet se éri meg”
Hát ez van, ilyen az élet. Egyébként még mindig rajtam rúgoztok, mert egyetlen kommentben csúnyát írtam a filmekről. Szóval ideje lenne leszállni rólam, mert már kezd nagyon unalmas lenni
#46
#45: Azért az nem kicsit ellentmondás, hogy először “kegyesen” megengeded hogy más másképp gondolja, még azt is leírod hogy nem univerzális az ízlésed, aztán közlöm hogy akkor is neked van igazad, és mást akarsz meggyőzni az IGAZSÁGRÓL. :D

Amúgy én sem vagyok elájulva a filmekről, de tényleg unalmas minden SW hír alatt 50 kommenten azt olvasni hogy “ez a fos még a torrentet se éri meg” meg hogy kit mennyire NEM ÉRDEKEL a film. Ha annyira nem érdekel, akkor minek kattintottál a cikkre ???
#45
"megfogalmazásod is arra utal, hogy márpedig ez szar, kész, pont." Ez egy rakás f.s. Én így gondolom. Te leírhatod hogy szerinted nem így van. Na most nem fogom erre azt írni, hogy márpedig ez így van, és te egy idióta vagy, mert nem ezt gondolod. Az én ízlésem nem univerzális. Viszont 100-ra biztos vagyok benne, hogy igazam van. Én csak a saját igazamat közlöm. Viszont nem személyeskedem. Nem tartalak idiótának, mert pont ellenkezőét mondod. Csak megpróbálak meggyőzni, az igazságról.
#44
#42: Hát, a 7-es hsz-edben én nem látom a szerintem szócskát és a megfogalmazásod is arra utal, hogy márpedig ez szar, kész, pont. De a 14-es hszedben is a "bűzölgő fekáliára azt írjuk hogy büdös" elég tényállításnak hangzik nekem. És én írtam is, hogy elfogadnám és nem is zavarna, hogy leírod, hogy neked nem tetszik. De azért lásd be, ezt minden egyes évben eljátszani, előadni, ráadásul kijelenteni, hogy ez szar, és ha másnak nem, akkor győzött a Disney, már kicsit unalmas. Ahogy egyébként az előzmény trilógia fikázása is, ha már szóba került így azokat se csípem. :-D
#43
Írd le hogy szerinted miért jók, én meg majd leírom, hogy szerintem miért nem. Egy normális világban így müködik ez. Nem úgy mint agyhalott ultimate barátunknál, aki inkább a másik szemêlyét kezdi támadni. Nem bonyolult.
#42
#30: Hol írom le én tényként? Értsd szerintem xarok. Ha nem értesz egyet, írd le hogy szerinted nem. Ennyi. Nem fogom azt mondani, hogy nekem van igazam. Itt a 27-es kommentben kicsit elszaladt a ló, ultimate balf.... barátunk miatt.
Egyébként vicces, hogy ti nem fogadják el a más véleményt, és aztán még ti fikazzátok a másikat, helytelen viselkedésért:)
Majd ha befejezitek a prequel trilógia oltogatását, akkor majd mi is abba hagyjuk a starwars másolatok fikázását. Rendben?
#40
Azért jók az új SW filmek, mert a régi játékokat premier környékén olcsóbban kapod meg :D
Aki akarja nézze, ízlésről vitatkozni baromság. Én nem nézem, nem is gyalázom (kétszer-háromszor leírtam anno, aztán lufit kötöttem rá és elengedtem). Viszont kedvet kaptam újraolvasni a Thrawn könyveket. Zahn könyveit soha nem fogom megunni :D
#41
Azért jók az új SW filmek, mert a régi játékokat premier környékén olcsóbban kapod meg :D
Aki akarja nézze, ízlésről vitatkozni baromság. Én nem nézem, nem is gyalázom (kétszer-háromszor leírtam anno, aztán lufit kötöttem rá és elengedtem). Viszont kedvet kaptam újraolvasni a Thrawn könyveket. Zahn könyveit soha nem fogom megunni :D
#39
#38: Bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű.
#37
#36: Csodák nincsenek, ebből a szarbol nem lesz csokoládé.
#36
#35: Eddigi két film ide vagy oda, az újat még nem látta, szóval de, látatlanul. ;-)
#35
#34: Nem latatlanul az eddigi két film alapján.
#32
#16: Te ugyanezt csinálod, minden kva alkalommal ugyanazt írod le. Magadra ismertél?
#31
#30: De TÉNY, hogy szar. Mit nem lehet ezen érteni?
Igaz, hogy rouge one volt az utolsó amit néztem, de attól még egyértelműen szar az összes.
#30
#27: Azzal semmi baj nem lenne, hogy leírod...de te rendszeresen TÉNYKÉNT KIJELENTED, hogy márpedig ezek SZAROK kész, pont, vitának helye nincs, aki ezt nem látja be, az hülye. Ráadásul - ahogy Ultimate is írta - minden egyes évben előadni ugyan ezt a műsort, már rohadtul unalmas. Felfogtuk, megértettük, hogy utálod, nem kell 120. alkalommal is leírni.